Klub Republika Beograd - Rezervacije na 063 33 33 44 | Beograd Noću

call centar / rezervacije :   063 34 34 33, 063 33 33 44 - Viber/WhatsApp

online rezervacije

Klub Republika

Klub Republika se nalazi u centru grada, na uglu ulica Karađorđeva i Pariska, na mestu bivšeg kluba Andergraund i kluba Soho Republic.

Ako tražite mesto koje će ispuniti sva vaša očekivanja, ljubitelj ste vrhunskih koktela, prave clubbing atmosfere i želite da čujete najbolje domaće i strane DJ-eve, onda je klub Republika pravo mesto za vas.

Klub Republika je jedno novo, elegantno mesto koje će umnogome podsećati na klubove u Njujorku. Enterijer je minimalistički, a posebnu draž mestu da je činjenica da je klub bukvalno uzidan u Kalemegdansku tvrđavu.

Potpuno novi, "duo koncept" kluba, gde će bar i klub raditi kao odvojene celine. U Republika Baru vas tokom cele nedelje očekuju osvežavajući kokteli, prelep ambijent i odlična club house muzika.

Republika klub će raditi samo petkom i subotom, gde će ugostiti neka od najvećih imena domaće i strane DJ scene. Sa takvim programom klub Republika je jedan od retkih klubova u Beogradu koji prezentuje reč "Klub" u njenom pravom izvornom značenju, a to je mesto gde se sluša isključivo muzika za koju su zaduženi DJ-evi.

"Rezidenti" kluba će biti proslavljeni domaći DJ-evi: Oysha, Starčević, Ike i Miki.

Ne propustite šansu da iskusite nešto novo, nešto nezaboravno, žurku u pravom smislu te reči!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Republika

Galerije - Klub Republika / prikaži sve galerije kluba

Mapa - Klub Republika

Vesti - Klub Republika / Prikaži sve vesti kluba

R’n’B u klubu Republika

Republika, vesti • 7. novembar 2013.

klub Republika

R’n’B u klubu Republika. Zbog velikog interesovanja, i neponovljivog provoda, klub Republika otvara još jedan dan! Naime, od 7. novembra u klubu Republika moći ćete da uživate i svakog četvrtka. Prva…

Disco Madness u klubu Republika

Republika, vesti • 1. novembar 2013.

klub Republika

Disco Madness u klubu Republika. Republika i ovog petka dokazuje zašto je jedan od najboljih klubova u Beogradu. Za vaš dobar provod, ovaj urbani klub pripremio vam je sjajno DISCO MADNESS veče kada će za…