Kolumne

Da li znate zašto muškarci odmeravaju devojke u prolazu?

Šetate sa dečkom i sve je kako treba. Drži vas za ruku, razgovarate, sve ide kao podmazano, a on se u jednom momentu okreće za zgodnom devojkom u prolazu.

splav Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Poznato nam je svima da je sigurno 90 % muškaraca uradilo isto što i vaš dečko, a šta mislite zašto se to dešava? Zanemarimo ljubomoru, povređen ponos i paljbu koju biste osuli po njemu, da li ste se ikada zapitali šta vaš dragi gleda kada se okrene za drugom ženom?

riverr

Fotografisano na Splav River

Ono što ne može da se pipka bar može da se gleda, smatraju svi muškarci, a i po neka žena. Kako rastu temperature, raste i temperatura muškaraca. Leto je “golo” doba, doba svlačenja, manje stvari nosimo, a hormoni rade, slabije se kontrolišemo i raspršuju se nagoni... Devojke furaju kratke haljinice, suknjice, majčice koje znatno manje prekrivaju.

Just Vanilla

Fotografisano u Klub Just Vanilla

Kad muškarac primeti zgodnu ženu u klubu ili kafiću, na scenu stupa njegova mašta. U većini slučajeva nije ni bitno šta ona nosi - u njegovoj glavi već se sklapaju najrazličitije slike i ideje...

nase dvoriste (2)

Fotografisano u Bar Naše Dvorište

Kad je devojka zgodna i kad nosi tesnu odeću, prirodno je da se čovek okrene. Prosto ga vuče neka energija i radoznalost na tih 180 stepeni, bez obzira da li je on sam ili sa vama. Ali, ništa drugačije nije ni sa devojkama.One takođe vole da odmere svoju konkurenciju ili jednostavno da bace pogled na lepu devojku koja zrači pojavom.

hot mess (2)

Fotografisano u Bar Hot Mess

Jako malo muškaraca ženama gleda u oči kada se okrenu za njima, ali zato se njihov pogled uglavnom usmerava prema grudima i bokovima. Istraživanja kažu da muškarci u ove dve stvari na ženama gledaju zbog činjenice da bi žena sa većim grudima i širim bokovima bila dobra partnerka za rađanje dece.

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Ali naravno, ono što će momcima prvo proći kroz glavu je i “kako bi ona izgledala gola i kakva je u krevetu”. Pa kada se vaš muškarac sledeći put okrene na 180 stepeni, barem ćete znati koliko je sati. Na vama ostaje kako ćete u tom trenutku odreagovati!

river

Fotografisano na Splav River

Zaista je neverovatno kako se lako manipuliše našim dečacima jer reaguju na to njihanje i ljuljanje prelepih ženskih oblina. Pogotovu kad više otkrivaju nego što sakrivaju...Kao da su hipnotisani… Leto je na vratima, a vi znajte da vam neko "čuva" leđa.

 

beogradnocu.com