Kolumne, Razno, vesti

Evo kako izgleda moda  osamdesetih  u beogradskim klubovima.

Kada razmišljate o modi  osamdesetih  godina odmah ćete pomisliti na vaše mame i tetke sa natapiram frizurama, širokim džemperima, naramenicama i nateraće  vas na smeh. Ali činjenica je da su određeni komadi odeće  osamdesetih  ponovo u modi već neko vreme. Koji su to komadi odeće koje su do pre par godina bili poznati' kao ''fashion no-no'', a sad su uveliko aktuelni, prikazaćemo vam u našoj selekciji top 5. I morate priznati da sad mnogo bolje izgledaju, nego što su ranije.

1. Kombinezoni. Nisu svi baš uzbuđeni zbog ovog come back-a, ali današnji modeli kombinezona umeju da izgledaju i te kako atraktivno u odnosu na ranije. Možete čak i da ga uparite sa blejzerom za prefinjeniji izgled.

stara pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

2. Šljokice. Šljokičavi materijali su se definitivno vratili u modu. U trendu su suknje, haljine i bluze napravljene od šljokičavih materijala. Ukoliko imate neki ovakav komad, bićete primećene, nema šta. A nije na odmet da stavite malo šljokica na oči.

Club 94

Fotografisano na Splav Club 94

3. Bele cipele na štiklu. Ovo je neko vreme bio veliki modni promašaj, ali sada je ponovo in. Ukoliko bele cipele iskombinujete sa odećom u svetlim nijansama, izgledaćete neodoljivo.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

4. Dokolenice. Malo je teško poverovati da su se dokolenice vratile u modu, bilo da ih nosite na patike ili cipele, ali tako je. A po onome što smo mi videli, ovaj trend je itekako uzeo maha.

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

5. Naramenice. Da, naramenice su se vratile u velikom stilu. Međutim, ovaj put su mnogo više suptilnije i ne baš toliko oštre i trouglaste.

blaywatch.jpg dejana

Fotografisano na Splav Blaywatch

 

 

beogradnocu.com