Beograd, vesti

Golo leto.

Dugo, toplo i golo leto zaista se doživljava u Beogradu na način na koji se to ne može doživeti ni na jednom drugom mestu na svetu. Dugo, zato što traje od maja do septembra. Toplo, jer je ovog leta u Beogradu temperatura od 40 stepeni trajala danima i dalje traje, a golo jer se ovog leta u Beogradu mogu videti razgolićene devojke na gotovo svakom mestu.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Muškarci, a naročito oni koji žive van granica Srbije tvrde da na ovim prostorima žive najlepše žene na svetu. Upravo te žene odevene u kratke suknjice i još kraće šortseve plene svakoga ko ih sretne. A gde se može sresti sva ta lepota? Verovali ili ne, u beogradskim klubovima.

Hot Mess

Fotografisano u Bar Hot Mess

Ove sezone otvoren je novi splav Hot Mess, gde se sve te lepotice mogu sresti u bikinijima kako se provode na ludim dnevnim žurkama poput onih koje se organizuju na Ibici. A kada se ugasi dan onda izlaze u grad. Najlepše i najseksipilnije devojke odlaze u klubove, kafane ili na splavove gde uživaju u izobilju noćnog provoda koji nudi srpska prestonica.

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Portal beogradnocu.com je zabeležio atmosferu noćnog provoda tokom cele letnje sezone i ovom prilikom smo odlučili da vam pokažemo kako su se devojke oblačile ovog leta. Ima seksipila, ima i neukusa, ali jedno je sigurno, sve to zajedno čini Beograd, koji važi za grad u kome se na jednom metru kvadratnom može sresti više lepih devojaka nego na nedelji mode u bilo kom svetskom centru poput Milana ili Njujorka.

Bitef

 Fotografisano u Klub Bitef

Pevac

Fotografisano u Bar Pevac

 

beogradnocu.com.