Dragstor Play, Freestyler, Kasina Bar, Kolumne, Razno, Stara Pesma, Stefan Braun, Teatro, Terassa

Kako zavesti frajera usnama i bojom karmina.

Usne koje zavode. Da li ste se nekad zapitale kako je karmin postao nezaobilazni kozmetički proizvod svake ženske torbice?

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Detinjstvo gotovo svake devojčice obeležio je trenutke u kojima su se krišom uzimali karmini svojih majki, babi, tetki, i stidljivo se nanosili u tajnosti svoje sobe. Zatim je došlo do odrastanja i perioda života kada je karmin postao jedno od glavnih "oruđa" zavođenja. Sada nanošenje karmina predstavlja sveti čin preobraženja devojčice u ženu – zavodljivu, lepu, seksi i tajanstvenu.
Da li ste znali da boja karmina govori dosta o vama, a muškarci potroše skoro deset sekundi posmatrajući ženine usne čim je ugledaju!

braun karmin1

Fotografisano u Klub Mr. Stefan Braun

Zato, obratite pažnju na boju karmina i njegovo pravilno nanošenje. Da li je to rubin crvena, nežno roze, sjajna i šljokičasta boja, nebitno. Vaš portal beogradnocu.com će vam otkriti pre nego što se odlučite za nijansu, kakvu poruku šaljete muškarcima bojom usana.

CRVENA

sara free

Fotografisano na Splav Freestayler

Ah, ta crvena...Vatreno crvene usne žele svima da kažu - "Ja sam u centru pažnje"! Iako ćete biti najupadljiviji u društvu sa izborom ovog karmina, muškarci su pomalo skeptični oko ljubljenja istih - jer se boje posledica. Većina njih čak izbegava da ljubi devojku sa običnim sjajem, a pogotovu sa vatreno crvenim karminom. Ovakav ruž ostavlja fleke po koži, zato vam savetujemo da, kada ga zavedete, na brzaka maramicom skinete jedan sloj karmina i bacite se na ljubljenje.

sevdah karmin

Fotografisano u Kafana Sevdah

ROZE

Verovatno ste pomislili da devojke sa roze karminom spadaju u one mirne, nežne leptirice..Grešite. Za razliku od crvene boje, roze boja nije tako zavodljiva. Ova boja je više avanturistička, pankerska i rokerska. Rože karmin opisuje devojku koja se ne boji da bude drugačija. A takvim ružem poručujete muškarcima da ste unikatni, da slušate zanimljivu muziku i da ste sve, samo ne "obična" devojka.

frest

Fotografisano na Splav Freestayler

BOJA ŠLJIVE

Ova boji provocira muškarce, a devojke koje biraju karmin boje šljive ne boje se da rizikuju. One su svesne sebe i vole da prate trendove. Takođe, boju šljive viđamo i na osobama u pank fazonu. Zato, ako birate boju šljive za vaš ruž, ne sumnjamo da ćete zaintrigirati sve prisutne i zavesti nekoliko frajera.

TERASSA

Fotografisano u Klub Terassa Lounge

BEŽ

Poznato vam je kad u stranim filmovima čujemo da kažu, tako si dosadna, tako si "Bež". Dame koje nose neutralne tonove na usnama deluju hladno i beživotno,  a muškarci nisu mnogo ludi sa ovom bojm.

stefan braun

Fotografisano u Klub Mr. Stefan Braun

Usne sa bež karminom deluju bezlično i nimalo seksi, a kad stavite sjaj preko ove boje, muškarce najviše podseća na kolač sa glazurom. Ukusno zvuči, ali njima se ne da da probaju. Zato eksperimentišite i uživajte u bojama. Verujte nam, tako ćete se zasladiti.

dragstor play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

NARANDŽASTA

Usne narandžaste boje muškarcima poručuju da se iza te nijanse krije duhovita i zabavna devojka. Narandžasta boja ruža otkriva i ženu koja je samouverena i svesna svojih vrlina. Takođe, narandžasta, i to više sjajna nego mat i nežna, boja mandarine, je boja karmina koji morate da imate u neseseru.

KASINA BAR

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Ova sezona je potpuno u tonovima zabave, zato birajte boju narandžaste koja je hit leta, i nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

ŠLJOKICE, ŠLJOKICE, šljokice

Nanošenje ultra sjajnih šljopkica na usne, priliče više mlađim devojkama. Ako preko karmina nanesete šljokice, delovaćete prilično neozbiljno i detinjasto. Ali ako ste baš zagrejani za šljokičaste usne, savetujemo vam da koristite bezbojni sjaj.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Osvežavanje usana omiljenim karminom unosi neophodnu dozu samopouzdanja i sigurnosti. Kao sredstvo podizanja morala, ruž istovremeno obavlja vrlo važnu funkciju-simbol je otpora ubrzanim svakodnevnim zahtevima, makar na trenutak. On je tu ne samo da istakne lepotu ili prikrije nedostatke i ublaži nesavršenosti, već i da zaštiti usne od isušivanja i negativnih uticaja sunca, hladnoće ili toplote. Zato izaberite svoju pravu nijansu!

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

I ne zaboravite da nakon toga rezervišete svoje omiljeno mesto za provod, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

beogradnocu.com