Najave, Razno, vesti

Oni su bili, šta vi čekate?

Prvomajski uranak na Srebrnom jezeru je počeo! Svi oni koji su odlučili da dožive nezaboravne momente i krenu u ovu fenomenalnu pustolovinu nisu zažalili, već bi opet sve ponovili! U njihovo zadovoljstvo i sreću se možete uveriti pogledom u našu galeriju fotografija sa puta.

uranak

 Fotografisano na Go2 Uranak 

Muzički festival "Uranak" i najbolje žurke traju od četvrtka, 1. maja do subote, 4. maja, uz provod kakav još niste doživeli! " Kad ćemo ponovo na putovanje?" - pitaju svi, a mi vam kažemo da je sledeće druženje na listi - more! Zato, dok još možete, putujte, otkrivajte nove destinacije, uživajte u provodu i to sve skoro za džabe! Propustili ste sjajan uranak, ne propustite narednu zabavu koja je jako blizu.

uranak

 Fotografisano na Go2 Uranak 

Vaš omiljeni portal beogradnocu.com ne prestaje da vas iznenađuje, i od sada vam nudi da izaberete i svoju omiljenu destinaciju za putovanje. Za jako malo novca, možete putovati kao car i preko našeg portala dobiti vrhunski popust od čak 10 eura, ukoliko rezervišete kartu jednim klikom na Online rezervaciju! Zato ne oklevajte, već što pre rezervišite neku egzotičnu destinaciju koju imamo u ponudi za vaš nezaboravni provod.

uranak

 Fotografisano na Go2 Uranak 

Kušadasi, Krf, Lefkada, Zakintos, samo su neke od destinacija koja će vam pružiti najbolje životno isklustvo za pamćenje. Krenite na putovanje kojeg će se svi rado sećati i koje će se uvek prepričavati. Spoj sjajne zabave, dobrih ljudi sa mnogo druženja, smeha i lepih sećanja koje će zabeležiti vaš beogradnocu.com svojim fotografijama! Da, mi ćemo se družiti sa vama na putovanjima i slikati vaše najlepše momente! Zato, nemojte se više dvoumiti, već počnite da stvarate uspomene, sad i odmah!

uranak

 Fotografisano na Go2 Uranak 

Rezervišite vaše mesto pozivom na brojeve 063 34 34 33 ili 063 33 33 44 ili Online i ostvarite fenomenalan popust!

 

beogradnocu.com