vesti

Ostala bez krova nad glavom, a "hrani" ugrožene.

Sanju Živojinović smo zatekli u klubu Red Shoes Cafe kako pravi sendviče namenjene ugroženima od poplava. I ne bi to bilo ništa neobično da kroz razgovor nismo saznali, da je devojka koja sa toliko ljubavi priprema hranu, iz Obrenovca i da je ostala bez krova nad glavom.

Sanja 2

Fotografisano u Klub Red Shoes Cafe

Hrabra Sanja, čija je solidarnost na maksimalnom mogućem nivou kaže da je njena porodica sad na sigurnom i da je neizmerno srećna što su svi živi i zdravi!

sendvici

Fotografisano u Klub Red Shoes Cafe

Marko Popović, menadžer kluba Red Shoes Cafe, ispred Udruženja ugostitelja Ade Ciganlije, nam je rekao da su se svi lokali na Adi Ciganliji udružili i osmili akciju u kojoj se svaki dan pripremaju sendviči i nose u prihvatilišta širom grada.

SENDVICI

Fotografisano u Klub Red Shoes Cafe

Lokali, među kojim su klub Sunset, klub Just Vanilla, klub Time Out i drugi donirali su sirovine da se ova lepa i humana akcija sprovede u delo, a na početku priče ste videli da se sendviči prave u klubu Red Shoes Cafe i da ih pravi naša lepa, hrabra i pre svega solidarna Sanja, koja  i pored sudbine koja ju je zadesila misli na svoje sugrađane.

 

beogradnocu.com