InBox, Intervjui, Poznati

Oxiduality snima pesmu sa Marijom Šerifović.

Iza kriptičnog naziva Oxiduality za kojim luduju  ljubitelji klupskog provoda, kriju se dva sjajna mladića. Iako je za njihovim komercijalnim, progressive i tech house setovima bukvalno poludeo ceo grad Marko Gojković i Aleksandar "Kiki" Puškaš, veoma skromno i odmereno pričaju o svojim planovima. Do sada su uspešno sarađivali sa Bojanom Marovićem i Mikom Kostić. Radili su u svim vodećim klubovima u gradu, a uz njihove sjajne setove do sada se providila i publika na Ohridu, u Zagrebu, Berlinu i Pragu. Ekskluzivno za beogradnocu.com su otkrili da snimaju pesmu sa Marijom Šerifović i da su veoma uzbuđeni zbog novog projekta.

Oxiduality 4

Fotografisano u Bar Hot Mess

beogradnocu: Kako je došlo da saradnje sa Marijom?

Kiki i Marcco: Čula je pesmu koju smo uradili sa Mikom Kostić, oduševila se i pozvala nas da sarađujemo. Pesma je brza i pravi svetski EDM zvuk. Očekuje se da izađe početkom maja.

beogradnocu: Pošto ste sarađivali sa Mikom Kostić i Bojanom Marović, šta je vam je ostalo u pamćenju?

Kiki i Marcco: Miku smo prvi pozvali, imali smo adekvatnu pesmu, ona je na naše oduševljenje prihvatila da bude gost i tako je nastao singl "Together again".  Ova pesma je odlično prošla i otvorila nam vrata ka drugim saradnjama, a Bojana Marovića smo upoznali na jednom od naših nastupa i kada je čuo pesmu koju smo uradili sa Mikom poželeo je saradnju, na obostrano zadovoljstvo nastao je singl "Bićeš moja".

biber5

Fotografisano u Restoran Biber

beogradnocu: Ispričajte nam neke anegdote s nastupa?

Kiki i Marcco: Ovaj posao je anegdota sam po sebi, veoma je dinamičan i uvek se desi nešto zanimljivo i neočekivano. Tako je npr u toku jednog nastupa devojka koja je bila u publici bacila brus na miksetu (ispričali su nam to kroz smeh).. Na šta je Kiki dodao: Sećam se da sam na jednom nastupu dobio Kiki bombone i posle ih delio devojkama koje su naručivale pesme.

beogradnocu: Kako izgleda provod u kluba iz vizije Dj-a?

Kiki i Marcco: Svaki nastup je priča za sebe, neopisivo je dobar osećaj kada znamo da sve zavisi od nas, moćno je. Fenomenalna je ta energija koju delimo sa publikom. Iako isplaniramo ceo set, može da se dogodi da se nešto promeni u toku nastupa, da odvede provod u potpuno drugom smeru, naravno pozitivnom. Uglavnom su devojke te koje dižu atmosferu.

Marcco: Jednom se sećam da sam pripremio ceo set i kada sam radio prelaz taman čekam da krene pesma koju sam hteo da pustim, kad se ispostavilo da sam pogrešno vratio diskove u kejs i da je na disku sasvim druga pesma, ali imao sam sree da je to bio jedan stari hit i sve je pozitivno uticalo na publiku i žurka je bila super.

Oxiduality

beogradnocu: Koliko godina se bavite ovim poslom i kako je krenula vaša saradnja?

Kiki i Marcco: Pojedinačno se ovim poslom bavimo deset godina, a naša saradnja je otpočela 2010. godine, kada nas je upoznao zajednički prijatelj. Možemo reći da je sve krenulo spontano, kao Oxiduality smo dobitna kombinacija jer smo potpuno različiti. Kiki je perfekcionista, i kod njega sve mora biti cakum pakum, ja sam opušteniji i meni bolje ide interakcija sa publikom, ali se savršeno dopunjujemo. Cilj za pultom nam je da svoju pozitivnu energiju kroz muziku prenesemo na ljude, a to uvek rezultira dobrom atmosferom i zabavom u klubu.

Oxiduality

beogradnocu: Kakvi su Kiki I Marcco kad siđu sa stagea?

Kiki (kaže za Marcca): Marcco je sličan kao i na nastupu, energičan, harizmatičan, devojke ga obožavaju, čak je jednom dobio i ružu na nastupu, kada ne nastupamo voli da sluša muziku u kojoj dominira dobar vokal, a voli i da igra igrice i gleda psiho trilere. Bavio se fudbalom 12 godina, ali je zbog povrede morao da se povuče.

Marcco (kaže za Kikija): Kiki je veliki perfekcionista, pred nastup uvek ima onu dozu pozitivne treme jer je njemu jako stalo da sve ispadne perfektno, kada ne nastupa voli da sluša kako bi on to rekao emotivnu muziku, da ga devojke vole to ne treba ni da napominjem, vidi se, mada je moram priznati odmereniji od mene.

beogradnocu: Na šta ste u svojoj dosadašnjoj karijeri najponosniji?

Kiki i Marcco: Ponosni smo na sve što smo do sada uradili i sa velilim entuzijazmom očekujemo ono što sledi, jer naših pet minuta tek dolazi i nadamo se da ćemo za 10 godina biti među vodećim Dj-evima i producentima u Srbiji, sa nekoliko značajnih hitova, a posle ćemo i "preko" pokazati koliko umemo i koliko znamo. Voleli bi da ostvarimo saradnju  sa vrhunskim vokalom Amandom Wilson.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Vaš omiljeni portal i vodič kroz sve atraktivniji noćni život beograda beogradnocu. com priprema za vas još mnogo novih iznenađenja, ako nas budete redovno pratili, imaćete prvi priliku da saznate šta se novo dešava u životima i karijerama poznatih ličnosti. Do tada uživajte u noćnom životu po vašoj meri i besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

beogradnocu.com