Kolumne

"Brate, nikad neću naći normalnu ribu, sve su iste..." - Da li vam je poznata ova izjava koju uglavnom svi muškarci izgovaraju, pogotovu nakon raskida.
Ali čuvena izjava „ma sve su one iste“ i nije baš tačna, što dokazuju naredni opisi. A evo da se i vi malo preslišate koji tipovi devojaka postoje, pa izaberite onaj tip koji vam najbolje "leži".

1. JA volim samo sebe - devojka
Ogledalo joj je najbolji prijatelj, a sebe opisuje vrlo jednostavno: najlepša, najpametnija, najšarmantnija, sve u svemu - najbolja.
Zan ovakvu devojku morate biti spremni na bacanje beskrajnih komplimenata, jako puno strpljenja, ljubavi, maženja i paženja...Iako će ona maziti i paziti samo sebe, ali bože moj, to se podrazmeva. Ipak je ona najvažnija.

RIVER

Fotografisano na Splav River

2. Mamina "ćera"
Ona ima sve petice. Nikada ne izostaje iz škole, a na odmorima radije sedi u učionici i obnavlja gradivo. Naočare nosi od kada se rodila, a mama joj je glas razuma, idol i naravno, najbolja drugarica. Ako zalutate sa ovakvim tipom devojke, spremite se da budete u vezi i sa njenom mamom. Ili joj pomozite, i spasite je od kobne sudbine koja je čeka.

ANGELS

Fotografisano u Klub Angels

3. Muška ortakinja
Ona je muškarac u telu žene. Druži se uglavnom sa drugarima jer su joj žene dosadne i sa njima nema šta da priča...Ona voli sport, viceve, pivo i zezanje sa ortacima. Zna tačan raspored svih utakmica, oblači se u totalno sportskom fazonu, a ume itekako da bude riba kad zatreba. Tada iz nje izlazi mačka i po za koju niko nije znao da postoji. Ali takve prilike si retkost. Ne bavi se tipično ženskim sportovima, kao što je tračarenje, ogovaranje i jurenje bogatih frajera, već više voli da odigra tiket sa ortacima uz po koje hladno pivo. Al kad se ovakva devojka zaljubi, nastaje čarolija...Uverites e sami.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

4. Glavna riba u kraju
Na nju se svi lože, pa i vi. Naravno, bila je Miss mature, miss odeljenja, miss škole itd... Voli da bude viđena pa izlazi isključivo na fensi mesta, u velikoj grupi drugarica. Uvek je tip - top namontirana, isfenirana, našminkana. O njoj možete razgovarati samo o novim trendovima, cipelama, poznatim markama... Momci su kod nje uvek u prošlom vremenu, a njihovi skupoceni pokloni u sadašnjem. Dosta vremena provodi na fakultetu, ali ne na predavanjima, već u elitnom kafiću pored zgrade. Njen životni cilj je da se uda za poznatog sportistu, po mogućstvu fudbalera koji će joj pružiti sve najskuplje i najdivnije. Njen život je bajka, i to veoma skupocena, dok na kraju ne završi kao obična domaćica sa 20 kg viška i troje male dece, koja će biti zavisna od muževe bedne plate i njegove dobre volje da joj kupi bilo šta a kamoli nešto markirano.

splav Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

5. Punk - Rock - Metal devojka
Iako pokušava da ignoriše, ali ona iz dubine duše mrzi folk i ne podnosi pozere, šminkere koji slušaju narodnjake. Rođeni je avanturista pa intrigira muškarce koji je gotive. Ona je cool, drugačija i inteligentna. Voli filozofiju, knjige, umetnost i nekomercijalne bendove. Loži se na sve vrste umetnika i ekstravagantne likove- slikare, pisce, vajare, filozofe, itd...

klub Black Ice

Fotografisano u Klub Black Ice

beogradnocu.com