Kolumne, vesti

Pogledajte: Najbolje cice bez brushaltera!

Beogradske noći u klubovima su veoma žive ovih dana, pogotovu za devojke! One obožavaju da se oblači u najnovije krpice kad izlaze, a nije im teško ni da potpuno oslobode svoje grudi.

stara-pesma-1

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Njima očigledno smetaju letnje vrućine pa svoje brushaltere ostavljaju kući. Sigurni smo da je i muškarcima u blizini ovih "slobodnih" devojaka bilo bar jednako vruće... Pogledajte naše TOP cice bez brushaltera:

River brus
 Fotografisano na Splav River

U Holivudu se pričalo da Merlin Monro spava u brushalteru kako bi joj grudi ostale što duže čvrste i lepo oblikovane. Međutim, nova istraživanja pokazuju da je bolje ne nositi ovaj komad veša.

Kafana Kod MInistra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Rezultati istraživanja pokazuju da brushalteri ne pomažu čvrstini ženskih grudi, pa je čak bolje ne nositi ih jer prekomerno nošenje može da izazove neželjene promene. Sigurni smo da su muškarci širom sveta oduševljeni ovim nalazima i preporukom da se žene mogu oprostiti od ovog komada donjeg veša.

river-21

Fotografisano na Splav River

Medicinski, fiziološki, anatomski - ne postoji nikakva korist od nošenja brushaltera. Naprotiv, grudi će se pre opustiti ako ga nosite, kažu naučnici.

cinema21

Fotografisano u Klub Cinema

I, dok je fenomen "spaljivanja brushaltera" ipak preterivanje, tokom 70-tih prošlog veka u SAD to nije bilo samo politički korektno, već je bilo i moderno ići bez grudnjaka. Očigledno se moda vraća, a mislimo da će zbog toga najsrećniji biti muškarci. Zato drage dame, pobacajte vaše brushaltere, uštedite novac ne kupujući iste, oslobodite vaše "devojke" i izađite u grad!

free

Fotografisano na Splav Freestyler

Recite ne brushalteru! Verujte nam, dobro ćete se provesti!

river

Fotografisano na Splav River

Rezervacije za sva vodeća prestonička mesta možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije o noćnom životu Beograda.

beogradnocu.com