Razno, vesti

Postani ZVEZDA Beograda Noću i osvoji provod iz snova!

Želiš provod iz snova? VIP separe na bilo kom splavu u Beogradu u kom ćes sa svojim društvom da napraviš ceh od 100.000 dinara koji ćemo MI da platimo? Želiš da postaneš Zvezda Beograda Noću? Kako? Vrlo jednostavno!

RIVER

Fotografisano na Splav River

Ono što treba da uradiš je da pošalješ svoju prijavu na mail: postanizvezda@beogradnocu.com. Prijava treba da sadrži sledeće podatke:

1. Bilo koju fotografiju, ili njen link, sa portala beogradnocu.com ili facebook stranice beogradnocu.com.fanpage za koju smatraš da ti može doneti pobedu. Jedini uslov je da ti budeš na toj fotografiji. Na fotografiji mogu biti i drugi ljudi sa tobom

2. Ime i prezime

3. Kontakt telefon

4. Ime splava na kom želiš da se osećas Zvezdom Beograda Noću

Sindikat

Fotografisano na Splav Sindikat

Prijave je moguće slati do 25. jula. Sve fotografije koje budu poslate do ovog datuma učestvuju u nagradnoj igri, i sve ih objavljujemo narednog dana, 26. jula, kada nagradna igra zapravo i počinje. Glasanje počinje 26. jula, po objavi svih fotografija koje učestvuju u nagradnoj igri i traje sve do završetka, 25. avgusta, kada ćemo proglasiti POBEDNIKA.

Pobednikom se smatra ona fotografija koja 25. avgusta bude imala najviše lajkova, a osoba sa fotografije koja je poslala istu, postaje Zvezda Beograda Noću. Te nedelje, u petak, 29. avgusta, pobednik i Zvezda Beograda Noću ima obezbeđen VIP separe na željenom splavu, kao i džeparac od 100.000 dinara za provod sa društvom.

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Budi i ti Zvezda Beograda Noću i priušti sebi nezaboravan provod na splavu po izboru: Blaywatch, Club 94, Freestyler, Jimmy’s, River, Shake’n’Shake i Sindikat.

POSTANI ZVEZDA- POŠALJI PRIJAVU!

 

beogradnocu.com