Magazin

Kada su u pitanju rnb klubovi Beograd i te kako ima šta da ponudi svim ljubiteljima ovog modernog zvuka. Rnb muzika u Beogradu je veoma popularna i zahvaljujući tome, osim klubova koji su isključivo orijentisani na rnb zvuk, sve je više mesta koji organizuju sjajne rnb žurke barem jednom nedeljno.

Saznajte gde se sve pušta vrhunska rnb muzika u Beogradu i odaberite idealan lokal za đuskanje do jutra.   

#1 Klub Bank - pravi raj za sve ljubitelje rnb zvuka

Za sve one kojima je rnb muzika u krvi, nesumnjivo najbolje mesto za vrhunski provod je klub Bank. Smešten u srcu Beton hale, nadomak elitnih restorana pored reke, ovaj klub je poznat po tome što je prvi i trenutno jedini pravi rnb klub u Beogradu.

Klub Bank je poseban po tome što je zaista živi i neguje rnb kulturu. Isključivo se pušta rnb muzika i pruža se maksimum u stvaranju nezaboravne atmosfere. Ekskluzivan enterijer odiše savremenim stilom  i čini da se osećate kao da ste ušli u jedan od klubova u Kaliforniji. 

U Bank-u su žurke uvek na visokom nivou zahvaljujući fenomenalnim DJ-evima koji odlično poznaju svoju publiku i njihov ukus. Mnoge poznate face su viđene u separeima kako se provode do jutarnjih sati. Svetska zvezda Jason Derullo je takođe bio gost ovog mesta u kome se pušta najbolja rnb muzika u Beogradu. 

 Kada su u pitanju najbolji rnb klubovi Beograd zimi najviše beleži posete upravo u Bank-u i zato vam preporučujemo da rezervišete svoja mesta na vreme.

#2 Splav Money - letnja varijanta kluba Bank 

Ako još uvek govorimo o tome koji su to najbolji rnb klubovi Beograd može da se pohvali i sa letnjom verzijom kluba Bank koja nije ništa manje impozantna i ekskluzivna od svoje zimske varijante. Naprotiv, letnja atmosfera pomešana sa rnb ritmom daje dobitnu kombinaciju za nezaboravan provod.

Splav Money je svima poznat kao letnji Bank na vodi na kome su zagarantovane lude žurke do zore. Ovo egzotično mesto na Sajamskom keju je omiljeno mesto za đuskanje i vrhunski provod svim ljubiteljima rnb-a i elektronike tokom vrelih, letnjih noći.

Ambijent Money splava odiše šikom i glamurom i deluje kao da je namenjen isključivo svetskom džet-setu. Iskusno osoblje splava je posvećeno svim svojim gostima kako bi njihov izlazak bio upotpunjen  koliko je to moguće.

#3 Hype klub - mesto glamura i ekstravagancije 

Nedaleko od kluba Bank, u srcu Savamale se nalazi Hype klub koji je zbog svoje ekstravagancije i vrhunskog provoda postao omiljeno elitno mesto kod urbanih klabera. Svi oni koji vole da budu viđeni u najluksuznijim mestima sa prvoklasnom uslugom biraju upravo ovaj klub koji je garantuje odlične rnb i house žurke.

Kako Hype obavezno prati svetske trendove i osluškuje svoju urbanu publiku, DJ-evi su zaduženi za puštanje navećih rnb hitova i pravljenje atmosfere o kojoj se dugo proča po gradu.  Poznata je i tkz. “Cherry on Top” rnb žurka koja se održava sredom kada je atmosfera dovedena do usijanja!

Pored rnb-a, mogu se čuti i evergreen hitovi srodnih žanrova kao što su: disco, funk i elektroniika, što doprinosi fenomenalnoj atmosferi i razmrdavanju mnogih na podijumu. 

Ono po čemu je Hype takođe poznat, pored luksuznog i prostranog enterijera, jeste i najmoderniji sistem rasvete i ozvučenja zbog čega je noćni provod u njemu nalik na one iz američkih filmova koje smo nekada mogli samo da sanjamo kod nas.

#4 Brankow klub - spoj raznolike muzike za odličan provod

Brankow klub je spoj elegantnog, sofisticiranog ali i urbanog i avangardnog i zato je idealno mesto za mnoge klabere koji vole raznovrsnu muziku i podjednako uživaju kako u narodnjacima, tako i u funk, elektronskoj, house i rnb muzici.

Ovaj klub je kultno mesto koje garantuje siguran provod i nudi ogroman broj vrhunskih koktela, vina i piva što pored odlične muzike daje posebnu čar svim ljubiteljima sjajne zabave. 

Zato ako se pitate koji su najbolji rnb klubovi Beograd vam nudi i spoj nespojivog u klubu koji pušta raznovrsnu muziku i pravi sjajnu atmosferu.

Žurka u klubu sa puno ljudi

#5 Klub Beton - pravi izbor za ljubitelje elektro-haus i rnb muzike

Klub Beton je smešten u Beton hali na savskom pristaništu i predstavlja pravi izbor za one koji obožavaju elektro-house i rnb muziku. 

Svojim jedinstvenim ambijentom, uslugom i žurkama koje privlaće sve veći broj klabera, klub Beton je mesto gde se đuska do ranih jutarnjih sati uz moderne ritmove najboljih beogradskih didžejeva koji, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, i te kako znaju da naprave pravu ludnicu na podijumu.

#6 Splav River - oaza za letnje rnb žurke nedeljom

Kada su u pitanju rnb klubovi Beograd tokom letnjeg perioda ima da ponudi alternativna rešenja za sve ljubitelje rnb muzike. Svake nedelje splav River se pretvara u pravu oazu rnb zvuka. 

Zato ne čudi što je nedelja veče mnogim klaberima upravo rezervisana za nezaboravan i lud provod na Riveru. Ekstravagantan enterijer na vodi odiše pravom atmosferom za energično đuskanje uz rnb ritmove do ranih jutarnjih sati. 

#7 Klub Stefan Braun - kultna prestonica zabave

Klub Stefan Braun je jedan od najčuvenijih beogradskih klubova koji je uvek bio autentično mesto za okupljanje mladih, urbanih klabera koji su pobornici odlične disco, house i rnb muzike. 

Od kada je prvi put otvoren 2003. godine pa sve do danas, klub Stefan Braun ne prestaje da bude omiljeno mesto za vrhunski noćni provod. Ovo kultno mesto je poznato po fenomenalnoj, pozitivnoj energiji njegovih stalnih gostiju.

Zahvaljujući odličnim žurkama koje se vrlo lako pročuju po gradu, Stefan Braun je glavna stanica i mnogim turistima koji maksimalno uživaju u svim čarima ove prestonice zabave.

Rezervišite svoje mesto na vrhunskoj rnb žurci 

Rnb žurke u Beogradu su postale sve popularnije i u klubovima koji nisu ranije pridavali značaj rnb-ju. Kako je rnb muzika u Beogradu postala sinonim za najbolje žurke o kojima se priča, tako su se mnogi klubovi odlučili upravo da organizuju tematske večeri od kojih su neke posvećene rnb i house muzici.

Kada su u pitanju muzika i najbolji rnb klubovi Beograd zaista ima i te kako mnogo toga da ponudi svim klaberima koji jedva čekaju na nezaboravne žurke koje će prepričavati dugo. 

Ukoliko želite da rezervišete neki od ovih klubova, možete to učiniti putem platforme i aplikacije na našem sajtu.