Još Ovu Noć, Kod Ministra, Kolumne, Poznati, Stara Pesma, Teatro, vesti

Zar ćeš tako da izađeš iz kuće?

Bilo da su u pitanju pevačice, manekenke, starlete ili druge devojke iz javnog života, jedno im je zajedničko - sve one žele da vas fasciniraju! Glasom, ponašanjem, stasom, temperamentom, ili pak stajlingom, VIP ličnosti trude se da kreiraju što bolju sliku o sebi, ali i da budu prepoznatljive. Naravno, uvek postoji onaj maleni rizik da se pretera, što dokazuje i ovaj nemili stajling Dare Bubamare, koja obožava da frapira publiku. Zar ćeš tako da izađeš iz kuće? pitanje je koje se u ovom slučaju sa pravom postavlja.

Nismo sigurni šta je modni kreator hteo da kaže, ili koju emociju da iskaže kroz ovakav neobjašnjivi odevni predmet, ali ono što je sigurno Dara Bubamara u njemu nije zablistala.

dara teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Novo lice u javnosti, devojka koja je na specifičan način stekla veliku popularnost, Milica Živanović, u narodu poznatija kao Mimi Oro, izgleda da nije shvatila da plašt koji visi sa korseta koji bi trebalo da predstavlja haljinu, nije baš najbolji izbor. Jedino što možemo da pohvalimo jeste kombinacija crno-zlatno, koja je ove sezone u trendu, ali ipak, stilista bi joj dobro došao.

mimi oro

Fotografisano u Kafana Još Ovu Noć

Mia Borisavljević navikla nas je na svoj besprekorni izgled, dobar odabir odevnih kombinacija i postavljanje trendova. Ovoj atraktivnoj pevačici retko se desi da pogreši sa stajlingom, jer je veoma svesna sebe, kao i onoga što posebno želi da istakne određenom garderobom. Ipak, mali minus za suknjicu koja podseća na zavesu.

stara-pesma-22

Fotografisano u Kafana Stara Pesma 

Zvezda Granda Katarina Grujić, sudeći po njenom stajlingu, uopšte nema potrebu da nekog šokira. Katarini je bitno da joj ono što ima na sebi bude udobno, kako bi mogla da se opusti u provodu. Pored toga, primećujemo da vrlo dobro zna šta joj ističe atribute, i da to sjajno ume da nosi.

kod ministra grujic

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

I za kraj, starleta Stanija Dobrojević, koja očigledno pliva u svim vodama. Za ovaj autfit imamo samo reči hvale. Provokativno, seksi, a opet odmereno i elegantno. Ne otkriva ništa, a krije taman toliko da vam zagolica maštu. Jednostavnost je ključ elegancije!

teatro18 stanija

Fotografisano u Klub Teatro

I drage dame, ne zaboravite - Moda je prolazna, a stil je večan! Ono što je najbitnije jeste da se vi osećate prijatno u svojoj odevnoj kombinaciji, samim tim ne možete a da ne zračite.

 

beogradnocu.com