Intervjui, Novi Bitefartcafe, Poznati, Razno

Ivana Vladović: Snimam duet, a sa kim - to će biti iznenađenje!

Zavoleli smo Ivanu Vladović i “zaljubili” se u njen raskošni glas u okviru muzičkog šoua "Ja imam talenat", reality šoua "Survivor, povratak u civilizaciju", novogodišnjih programa... Ali ono po čemu je svi dobro znamo jesu redovni nastupi u najpopularnijim beogradskim klubovima Bitef, Fest, Gaučosi, Dobrila, Sound, Our bar, Frida, Reka, Sunset, vila Maska, Kogo i mnogi drugi. Ova talentovana pevačica nastupa kako u Srbiji , tako i u inostranstvu.

Moramo napomenuti da je Ivana kao prateći i lead vokal sarađivala i sa najpopularnijim pevačima naše estrade među kojima su Saša Kovačević, Bojan Marović, Marija Šerifović, Dejan Cukić, Toni Cetinjski, Boris Režak, Dženan Lončarević, Dejan Petrović Big bend, Goca Tržan i mnogi drugi. Kao lead vokal sarađivala je sa dobrim klupskim bendovima poput Euterpa, Loco bend, Eclipse, Vivo, Betty Boom, Double Trouble, Perpetum Mobile i drugi.

bitef art cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

beogradnocu.com: Otkud ideja da se bavite pevanjem? Kako je Vaša karijera u stvari počela?

Ivana Vladović: Oduvek sam obožavala da pevam, najpre roditeljima, sestri i kupatilu, samim tim i komšijama, a kasnije i profesionalno. Mislim da je taj prelaz iz hobija do profesionalnog bio jako spontan i da sam samo u jednom trenutku primetila da imam nešto svog novca.

beogradnocu.com: Šta Vas u današnje vrijeme najiskrenije nasmije?

Ivana Vladović: Srećom, vedrog sam duha, pa se smejem često, ali najiskrenije me nasmeje moja sestričina.

beogradnocu.com: Hoćemo na Vi ili na Ti?

Ivana Vladović: Ja bih na TI!

ivana

beogradnocu.com: Slike koje objavimo biće po tvom izboru. Šta ti je kod fotografije na kojoj si najvažnije?

Ivana Vladović: Volim da me fotografišu, ali mnogo više volim da fotografišem druge ljude i prirodu. U obe situacije mi je bitno da je prenesen ''momenat'', energiju trenutka. Ne volim klasične pozerske fotografije, tako da se pućim na fotografijama isključivo kada moram!

sunset

Fotografisano u Klub Sunset

beogradnocu.com: Koliko smo mogli da primetimo, deluješ kao veoma skromna i staložena devojka na sceni. Kakva je Ivana kad se kamere ugase?

Ivana Vladović: Kamere su ponekad surove, svaki prenaglašen pokret ili gestikulacija ume da upropasti celu sliku. Znam po svom davnom prvom gledanju sebe na tv - u, tada sam plakala, a sada mi je smešno (smeh), tako da tu kontrolišem pokrete i ponašanje, ali na svojim nastupima sam jako energična, a takva sam i privatno.

beogradnocu.com: Videli smo te na mnogim TV projektima, od emisije "Ja imam talenat" na kom si se takmičila, do "Prvog Glasa Srbije" na kom si otpevala sve prateće vokale. Da li više voliš da se takmičiš ili da radiš u okviru ovakvih projekata?

ivana vladovic surviver

 

Ivana Vladović: Zanimljivo pitanje! Ranije sam se radije takmičila, ali sada volim i zabavan mi je kreativni rad sa ljudima, pogotovo sa kvalitetnim muzičarima. Najviše mi prija saradnja sa ljudima koje dugo poznajem, jer se onda to, pošto je muzika u pitanju, na kraju pretvori u zabavu i veselje!! To je najčešći slučaj u studiju Duleta Alagića, gde zaista spajamo kvalitetan rad i dobro druženje. Inače, pevala sam sve prateće za prvu sezonu "Prvog Glasa Srbije"

beogradnocu.com: Radila si i kao prateći vokal za mnoge pevače, kao i veliki broj TV i radio reklama. Sa kojim pevačem imaš najlepše radno iskustvo i koga bi izdvojila?

Ivana Vladović: Da... Baš razmisljam koga bih izdvojila, ali saradnja sa svima mi je generalno, bila lepo iskustvo. Što se tiče konkretno popularnijih pevača, Saša Kovačević je dobar pevač i, žargonski rečeno, dobar lik, pa mi je saradnja s njim ostala upečatljiva i draga.

"Baš sam pomenula, da, duet! A sa kim, to će biti iznenđenje! A sa kim bih volela ... hm ... sa pevačem ili pevačicom u svakom smislu suprotnom meni, ali jednako kvalitetnim ili kvalitetnijim."

iva sa marijom serifovic

 

beogradnocu.com: Da li te zaustavljaju na ulici ili još uvek ne propoznaju devojku sa malih ekrana i onu koja puni beogradske klubove?

Ivana Vladović: Verovala ili ne, baš mi se danas na Savskom keju javila jedna devojka koja dolazi na moje svirke! Da, javljaju se... Ljudi koji izlaze u Beogradu me znaju, a mediji koji ne znaju, nadam se da će uskoro znati bolje.

beogradnocu.com:  Kakvi su tvoji planovi u budućnosti? Planiraš li da snimiš svoj album?

Ivana Vladović: Imam puno planova, jedan od njih je da snimim singl, pa tek kasnije album, a imam i duet u planu. O planovima bih mogla, verovatno kao i svi, da ispišem redove i redove...

beogradnocu.com: Da li možemo da se nadamo nekom duetu?

Ivana Vladović: Baš sam pomenula, da, duet! A sa kim, to će biti iznenđenje! A sa kim bih volela ... hm ... sa pevačem ili pevačicom u svakom smislu suprotnom meni, ali jednako kvalitetnim ili kvalitetnijim. Volela bih i neki duet sa dobrim Di- džejem, ili čak nekim dobrim reperom, zašto da ne!

sunset

Fotografisano u Klub Sunset

beogradnocu.com:  Ko su tvoji uzori u muzici i životu? Na koga se ugledaš?

Ivana Vladović: Dobro pitanje. Što se života tiče, kada sam bila mala, uzori su bili tata i mama. Sada sam poprilično svoja, pa sam sama sebi uzor. Što se muzike tiče, opet, kada sam bila mala, Whitney Houston i Stevie Wonder, ali sada težim da budem prepoznatljiva i drugačija, pa ne ''prepisujem'' od drugih (pokupim samo po koji dobar fazon) i tu sam opet svoja. Mislim da je to ok...

beogradnocu.com: Koja mesta posećuješ, odnosno, gde izlaziš kad ne radiš?

Ivana Vladović: MIslim da je bolje pitanje gde ne izlazim u poslednje vreme. U Bitef Art Cafe - u i u Villa Maska volim i da pevam i da izlazim. Volim Disko bar Ludost, Brankow, a ako voliš slatkiše, preporučujem ti čokoladni sufle u Iguani!

ivana

beogradnocu.com: Reci nam svoje savršeno mesto za ispijanje jutarnje kafe i za noćni provod.

Ivana Vladović: Jutarnja kafa je užitak na terasi splava Korzo, a preporučujem mesta koja sam spomenula: Ludost, Brankow, Our bar, Maska, Bitef ...

beogradnocu.com: Kako ti se čine beogradski klubovi danas? Misliš da treba nešto da se promeni?

Ivana Vladović: Sa profesionalne strane, smatram da postoji malo mesta u gradu sa zaista dobrim ozvučenjem. Takođe, smatram da na mestima gde svira bend, nastupa DJ ili postoji bilo kakav muzički program, treba da postoji i bina (koja postoji na svega par mesta). Ostalo je manje više ok... Što je najbitnije, našem narodu, iako manjka para, ne manjka energije!

iivv

beogradnocu.com: Da li si čula za naš portal beogradnocu.com i kako ti se čini?

Ivana Vladović: Naravno da sam čula! I ne samo to, posećujem vaš sajt i Facebook stranicu, pratim dešavanja i često nalazim sebe i svoje drugare i kolege na vašim fotografijama, tako da mi je jako zabavan! Mislim da je portal, s obzirom da je beogradnocu.com najzanimljiviji, pun pogodak! Zato pozdravljam osobe koje su to pokrenule i koje ga uređuju.

Bitef art cafe

Fotografisano u Klub Bitef art Cafe

beogradnocu.com: Na kojim mestima, odnosno klubovima i lokalima u Beogradu, možemo da te čujemo?

Ivana Vladović: Pored privatnih događaja, trenutno najcešće subotom nastupam akustično na pomenutom Splavu Korzo. Pored toga sam ponekad u Fridi, Bitefu ili Maski. Ali ko želi da me čuje, naći će me na FB stranici i dobiti info.

 

beogradnocu.com