Barovi, Intervjui, Klubovi, Kolumne, Koncert, Najave, Najbolje kafane, Poznati, Razno, Restoran, Splavovi, Striptiz, vesti

Ko smo mi i šta sve možemo?

Dakle, ko je beogradnocu.com? Mi smo prva profesionalna kompanija koja se bavi prezentacijom kompletnog noćnog života Beograda (čitaj kompletnog)! Preko nas možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju u svakom beogradskom noćnom klubu, splavu, kafani, kafeu, baru, restoranu. Preko nas možete da rezervišete koncerte, putovanja, apsolutno sve!

stefan braun

Fotografisano u Kllub Stefan Braun

Jednostavno, preko nas možete iskusiti ono najbolje što Beograd nudi! Najkvalitetniji noćni provod, putovanja, koncerte, festivale i još mnogo toga. Mi vas obaveštavamo o svim događajima u gradu, prošlim i budućim. Mi vas obaveštavamo gde izlaze poznati. Mi vas obaveštavamo gde sve možete da putujete, a uz to vam dajemo i dodatne popuste na rezervacije! Mi vam dajemo noćni život na dlanu! Mi znamo gde ste bili sinoć i gde ćete izaći večeras. Mi vas  fotografišemo i poklanjamo vam foto i video uspomene. Mi možemo i radimo sve!

stara pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

A šta vi možete, jeste da rezervišete bilo koje mesto preko našeg, a vašeg omiljenog portala, samo jednim klikom na opciju Online, ili pozivom na naš korisnički Call Centar 063 33 33 44 i 063 34 34 33. Mi smo za vas uvek dostupni i na raspolaganju u svako doba, a činimo sve kako bi što jednostavnije i lepše iskusili spektakularan provod koji nudi bogata beogradska ponuda.

splav River

Fotografisano na Splav River

Aktuelne vesti, putovanja, festivali, poznati gosti, koncerti, kolumne i intervjui sa najvećim facama, najbolje i najkvalitetnije fotografije, mrsovi… Sve to i mnogo više možete pročitati na našem portalu beogradnocu.com i na taj način naći svoje idealno mesto za provod.

Klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Mi smo tu da vam ponudimo mesta kakva priželjkujete i muzički repertoar koji želite da čujete. Da li je to klub, kafana, splav, kafe, bar, restoran, striptiz, koncert ili putovanje.  Mi smo zaduženi za sve što poželite! Vaše želje se ispuinjavaju samo jednim klikom na Online ili jednim pozivom na telefone  063 33 33 44 i 063 34 34 33.

kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice beogradnocu.com je prva profesinalna ekipa na našim prostorima, i mi ćemo učiniti da, ukoliko rezervišete kod nas, osetite šta znači PROVOD u pravom smislu te reči!

 

beogradnocu.com