Beograd, Restoran, vesti

Užurbani stil života i nedostatak slobodnog vremena doveli su do brzog načina ishrane. Ipak, opšte je poznato da kuvano jelo mora jednom dnevno da se nađe u jelovniku svake porodice. Bitno je da su dobro i sa umećem spremljena, jer onda su izuzetno ukusna, a ujedno su deo zdravlja i energije koja nam je potrebna za svakodnevne aktivnosti. Ali, uz posao i kućne obaveze kako pronaći vremena za kuvanje? Zato Vam mi predstavljamo izbor najboljih kuvanih jela u Beogradu.

Pink 2

Fotografisano u restoranu Pink

Sa menija restorana Mentalitet možete poručiti juneći vrat u crvenom vinu sa čokoladom, suvim šljivama i pire krompirom ili sarmice u zelju ili vinovom lišću. U restoranu Topčiderska Noć možete naručiti chicken khara masala, dok Vas u restoranu Acin Ranč čeka goveđi gulaš. Na meniju restorana Pahuljica nalaze se mnogobrojna kuvana jela naše nacionalne kuhinje a mi ćemo ovom prilikom izvojiti boraniju sa junetinom ili ćufte u paradajz sosu. U restoranu Pink odaberite svadbarski kupus ili podvarak sa ćuretinom, a u restoranu Le Molière ragu od srnetine.

Mentalitet 3

Fotografisano u restoranu Mentalitet

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com