Kolumne

Najgore kombinacije horoskopskih znakova.

Kad upoznaš tipa ili devojku i saznaš šta je u horoskopu, razmisli još jednom.

SPLAV JIMMYS

Fotografisano na Splav Jimmy's

Neki znakovi su međusobno kompatibilni, a neki se jednostavno ne podnose. Zašto je to tako, samo planete znaju, a mi  vam otkrivamo koje znakove bi trebalo da izbegavate, zarad vašeg i njihovog dobra. Ukoliko ste već odavno u vezi sa nekim od ovih znakova, dobro proučite vaše natalne karte, možda ipak ima spsa za vas. A dotle, bolje sprečiti nego lečiti.

FREE

Fotografisano na Splav Freestyler

Ovan i Rak
Vatreni Ovnovi su uglavnom ekstrovertni i energični, i teško se uklapaju sa znakovima koji su konzervativni i osetljivi kao što je Rak. Nisu oni toliko suprotni koliko je njihova veza frustrirajuća jer im se razlikuju prioriteti. Smernog Raka će Ovnov agresivan stav terati da se pokorava, što je Ovnu totalno gubljenje vremena.

SPLAV RIVER 1

Fotografisano na Splav River

Ribe i Lav
Ribe su osećajni sanjari i oštar kontrast u odnosu na entuzijastičnog Lava. Lav zahteva pažnju, a ribe to može da uznemiri. Emocionalna i seksualna energija između ova dva znaka je neobična. Jednostavno, vatra i voda- velike razlike i različite perspektive.

terassa (1)

Fotografisano u Klub Terassa

Vaga i Jarac
Na žalost, ovo je jedna veoma neskladna kombinacija koja se u astrološkim krugovima ne preporučuje i to sa onim velikim "NE". Jarac voli da kontroliše i voli da je uvek po njegovom, što će sigurno nadvladati Vaginu potrebu da drugima ugađa i daje. Jarac često menja raspoloženje i ume da bude rezervisan, nasuprot Vage koja je otvorena u ispoljavanju svojim emocija. Ovo je kombinacija koja se retko pronalazi u prijateljskim odnosima, a jos redje u ljubavnim vezama. Nemojte očekivati previše od ovakve kombinacije.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Bik i Vodolija
Pa ova kombinacija je već u startu osuđena na propast! Ova dva znaka čvrsto stoje iza svojih putanja da će biti teško ijednom od njih da ispuni zahteve ili potrebe drugog. Bik voli stabilnost, dok Vodolija može da bude na tri mesta istovremeno, uživajući u ubrzanom tempu. Ova dva znaka bolje da budu prijatelji nego neprijatelji, jer su na bojnom polju u stanju da se međusobno unište!

HUGO

Fotografisano u Kafe Hugo

Škorpija i Ovan
Ova dva znaka će se konstantno prepirati zbog svoje nezavisne prirode. Vezu možda i započnu varničenjem u krevetu, ali će se početan žar ubrzo ugasiti. Ovan uživa da flertuje, dok je Škorpija često ljubomora što vodi do nepoverenja i raskida.

kafana a u red shoesu kafanica

Fotografisano u Kafana A u Red Šuzu Kafanica

Devica i Lav
Lav uživa da ide u šoping i troši novac, a Devica voli da štedi. Već u startu se mnoge ovakve veze završe zbog razlika pogledu materijalnog. Lav obožava da izlazi i to će se definitivno sukobiti sa Devičinom konzervativnom i tihom stranom.

splav River

Fotografisano na Splav River

Strelac i Jarac
Strelac je spontan i voli da se smeje i dobro provodi. Burnog je temperamenta i veoma aktivan. Jarac je prizeman tip i dolaze mu oni dani kad ispoljava svoju "mračnu" stranu punu melanholije. Strelčev optimizam vrlo brzo počinje da nervira Jarca, tako da je ova romantična veza osuđena na propast od samog početka.

 

beogradnocu.com