Blaywatch, Kasina Bar, Kolumne, Poznati, Razno, River, Stara Pesma, Teatro

"Najseksi" noge naše estrade

Beogradnocu.com vam predstavlja zgodne beogradske VIP cice koje svojim dugim i lepim nogama raspaljuju maštu mnogim pripadnicima muške populacije.

kasina bekvalac

 Fotografisano u Klub Kasina Bar

Dame naše prestonice trude se da svakog dana, ali i noći, izgledaju besprekorno. One redovno vežbaju, hrane se zdravo, vode računa o svom telu i izgledu, a svojim zanosnim oblinama oduševljaju publiku, kako u našoj galeriji fotografija, tako i uživo, u klubovima, kafanama i ostalim mestima za dobar provod. Na ovoj listi se, između ostalih, nalaze i zgodne cice kao što su: Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Mia Borisavljević, Goca Tržan, Sandra Obradović, a prema mnogim muškim glasovima, listi su se priključile i Ana Nikolić, Dara Bubamara, Dejana Živković i mnoge druge. Spisak je poprilično dug, zato ćemo sa vama podeliti samo nekoliko najboljih fotografija najzgodnijih nogu naše estrade kako bi vam zagolicali maštu, a vi pronađite one najlepše “batake” koji vas inspirišu.

Jelena Karleusa

Popularna Jelena Karleuša važi za jednu od najzgodinih pevačica na estradi. Ona svoje fanove redovno na društvenim mrežama obasipa provokativnim fotografijma, na kojima u prvi plan dolaze njene savršene grudi, guza, ali i noge koje definitivno moramo pohvaliti. Sa ovakvim nogama, sve krpice na JK izgledaju savršeno.

mia

Ftografisano u Kafana Stara Pesma

Mlada pevačica iz Valjeva, Mia Borisavljević slobodno se može pohvaliti zanosnim oblinama i lepim nogama.

Mia Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Ona redovno vežba i vodi računa o svom telu, pa nije ni čudo što želi njime javno da se pohvali, kako na našim fotografijama, tako i u svojim spotovima i internet stranicama.

ana nikolic

Fotografisano na Splav River

Pevačicu Anu Nikolić takođe mnogi pamte po dugim nogama. Ona je poznata po provokativnim nastupima, odnosno seksi odevnim kombinacijama kojima itekako otkriva svoje prepoznatljive atribute, a nama su njene duge seksi noge upale u oko.

dara

Fotografisano u Klub Teatro

Radojka "Rada" Adžić, poznatija javnosti kao Dara Bubamara, opstala je uprkos napuštanju Grand-a. A da li je pored glasai njena vitka linija imala uticaja na to, prosudite sami. Ne možemo, a da se ne osvrnemo na njen scenski outfit i zanimljive odevne kombinacije, ali nam se dopada kad dame u prvimplan istaknu ono najbolje na sebi. Nama su prvo Darine seksi noge zapale za oko, a šta je vama?

goca tryan kasina

 Fotografisano u Klub Kasina Bar

Možda ima helanke, i poprilično dosta odeće za razliku od svojih gore pomenutih koleginica, ali i u ovakvom izdanju, nama Goca Tržan izgleda super seksi. Nakon rijalitija "Surviver", Goca je postala mačka i po, i ona to vrlo dobro zna i da pokaže. Mi joj čestitamo, a ovakvim nogama bi pozavidele sve majke i veći broj koleginica sa estrade. Radujemo se Gocinom sledećem nastupu.

sandra obradovic

Fotografisano na Splav River

Bivša misica, učesnica "Farme", voditeljka i dizajnerka, model... Sandra Obradović je igrala mnoge uloge i oprobala se u brojnim profesijama, a mnogi su je upamtili kao vernog posetioca klubova, pa se tako retko koji provod dešava bez nje. Kad je provod u pitanju, Sandra zna na koji deo svog tela da baci akcenat, a ovog puta su to bili njeni lepi ekstremiteti...mislimo naravno na njene zgodne manekenske noge. Njen FB profil pršti od postavljenih provokativnih fotografija i "selfia", a mi je podržavamo u tome.

blaywatch.jpg dejana

Fotografisano na Splav Blaywatch

Zbog ovako lepih i zgodnih dama sa naše estrade, mi uživamo na svakom mestu za noćni provod. Ovo je bio naš izbor Top VIP nogu iz noćnog života Beograda, a mi vas pitamo, ko po vašem mišljenju ima najbolje noge na estradi?

beogradnocu.com