Razno, vesti

Verovatno ste oduvek želeli da izađete na svoje omiljeno mesto sa najboljim prijateljima i budete glavni u klubu. Da trošite i pijete do mile volje, uz najbolje zvuke i pesme koje se pevaju samo za vas!

freeee

Fotografisano na Splav Freestyler

To je sve moguće, i to samo za par minuta! Sve što treba da uradite jeste da pošaljete svoju prijavu do 25. jula na mail: postanizvezda@beogradnocu.com.

Prijava treba da sadrži: ime i prezime, kontakt telefon, ime željenog splava i tvoju fotografiju! Fotografija mora da bude sa portala beogradnocu.com ili facebook stranice beogradnocu.com.fanpage za koju smatraš da vam može doneti pobedu. Jedini uslov je da vi budete na fotografiji. Prijave se šalju do 25. jula, a objavljuju narednog dana kada nagradna igra Postani zvezda Beograda noću zapravo i počinje.

blay

Fotografisano na Splav Blaywatch

Zatim se skupljaju glasovi i lajkovi, a ona fotografija koja bude imala najviše glasova, pobediće 25. avgusta, kada se nagradna igra završava. I toje sve! Pobednik igre dobija 100 000 dinara i provod na nekom od ovih splavova: BlaywatchClub 94Freestyler,  Jimmy’s,  Riverili Shake’n’Shake?

river

Fotografisano na Splav River

Ako želite da sa svojom ekipom uživate u vrhunskom provodu u VIP separeu i osetite prave čari noćnog života kao što to rade poznati, prijavi se ODMAH! Sa nama možete postati prava zvezda!

 

beogradnocu.com