Razno, vesti

Da li voliš da izlaziš? Da li bi želeo/la da izvedeš svoje društvo na najpopularniji splav u Beogradu? Da li bi želeo/la da dobiješ 100.000 dinara i častiš sve redom na žurci? Da li bi želeo/la da budeš glavna zvezda ove noći, sediš u VIP separeu i upoznaš brdo novih ljudi?

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Ako želiš, to i možeš! Sve što treba da uradiš je da pošalješ svoju prijavu koja sadrži: ime i prezime, kontakt telefon, ime željenog splava i svoju fotografiju! Fotografija mora da bude sa portala beogradnocu.com ili facebook stranice beogradnocu.com.fanpage za koju smatraš da ti može doneti pobedu. Jedini uslov je da ti budeš na fotografiji. Prijave se šalju do 25. jula, a objavljuju narednog dana kada nagradna igra zapravo i počinje.

river (5)

Fotografisano na Splav River

Tada skupljajte glasove i ona fotografija koja bude imala najviše glasova, pobediće 25. avgusta, kada se nagradna igra završava.

Osoba koja je poslala pobedničku fotografiju postaje naša Zvezda Beograda Noću! Nakon toga imate četiri dana da se radujete i u petak, 29. avgusta, kao Zvezda Beograda Noću izađete na željeni splav na kom će vas čekati VIP separe i džeparac od 100.000 dinara za provod sa društvom koje vi dovedete.

blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Nudimo vam da iskusite pravi doživljaj Beograda Noću. Nemojte propustiti jer se ovakva prilika retko pruža! Budi i ti Zvezda Beograda Noću i priušti sebi nezaboravan provod na splavu po izboru: BlaywatchClub 94FreestylerJimmy’sRiverShake’n’Shake i Sindikat.

Nemojte više čekati, pošaljite vašu prijavu odmah!

 

beogradnocu.com