Najave, vesti

Zbog velikog interesovanja naših čitaoca i svih onih koje vole Beograd noću, prijave za konkurs "Postani zvezda Bograda noću" se produžava do srede, 30. jula.

freestyler (3)

Fotografisano na Splav Freestyler

Zato, požurite i uhvatite najbolji i najluksuzniji provod koji vam je na dohvat ruke. Možete da osvojite 100. 000 dinara, VIP separe na splavu iz snova BlaywatchClub 94FreestylerJimmy’sRiver, ili Shake’n’Shake, i to sve u najboljem društvu koje želite da povedete!

blaywatch (1)

Fotografisano na Splav Blaywatch

Sve što treba da uradite je da pošaljete svoju prijavu na mail: postanizvezda@beogradnocu.com. koja sadrži: ime i prezime, kontakt telefon, ime željenog splava i svoju fotografiju! Fotografija mora da bude sa portala beogradnocu.com ili facebook stranice beogradnocu.com.fanpage za koju smatraš da ti može doneti pobedu. Jedini uslov je da ti budeš na fotografiji.

splav River

Fotografisano na Splav River

Prijave se šalju do 30. jula, a objavljuju narednog dana kada nagradna igra zapravo i počinje. Zatim počinje skupljanje glasova i lajkova, a ona fotografija koja bude imala najviše, pobediće 25. avgusta, kada se nagradna igra završava.  Provod iz snova te čeka, požuri i prijavi se!

 

beogradnocu.com