Korčagin, Najbolje kafane, Premijera, vesti

Boemski četvrtak.

Četvrtak uveče u Beogradu je idealan za provod u kafani. Pitate se zašto? Zato što vam prestonica danas nudi veliki izbor kafanskog provoda. Možete da izaberete deo grada u kome želite da se provedete i sajt beogradnocu.com će vam preporučiti kafanu u kojoj je najbolja i najopuštenija atmosfera.

Tako večeras rade sve najbolje kafane a ukoliko volite tamburaše, onda su kafane Korčagin i Mala Maca pravi izbor za vas. Ako izlazite u kafanu Limun Žut, tamo će vas večeras dočekati orkestar koji čine tri gitare i bubanj. U srcu Vračara, na Crvenom Krstu nalazi se kafana Premijera gde goste večeras zabavlja Arcus bend.

Kafana Limun zut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

"Harmonika stara" je bend koji gosti kafane Hodač naprosto obožavaju, a ako vas zanima zašto je ovaj bend tako popularan predlažemo vam da proverite već večeras. Poslednja u nizu kafana koju vam preporučujemo ovog četvrtka je fenomenalna Ona moja na vodi. Ova kafana je uglavnom izbor mladih koji uživaju u boemskom životu, pa je odličan provod ovde zagarantovan.

Kafana Hodac

Fotografisano u Kafana Hodač

Kafane su uglavnom prepune, pa vam preporučujemo da rezervišete svoje mesto na vreme. To možete da učinite jednim klikom- Online na sajtu beogradnocu.com ili putem korisničkog Call Centra 063 33 33 44. Kako god da izaberete,ali nemojte da dopustite da ostanete bez mesta u ludim beogradskim noćima.

Pogledajte kako su se prethodnih nedelja provodili Beograđani u najboljim prestoničkim kafanama pa sami odlučite koja će biti vaš izbor za večerašnji provod.

 

beogradnocu.com