Beograd, Najbolje kafane, vesti

Petak, idealno veče za tamburaše i kafanski provod.

Ukoliko ste ljubitelj tamburaša, večeras u Beogradu možete da izaberete ambijent i deo grada gde možete da uživate u zaista vrhunskom provodu. Boemima nikada nije teško da pronađu izvor svog zadovoljstva, provod u kafani, ali sajt beogradnocu.com je ovom prilikom želeo da im olakša traženje i predstavi mesta na kojima se večeras luduje uz tamburu.

Kafane Korčagin, Mala Maca i Limun žut večeras na programu imaju „ozvučene tamburaše“ koji su već uigran orkestar i garantuju odlično veče. Međutim, iako je najzastupljenija tambura, u prestoničkim kafanama možete da slušate i malo drugačiju muziku.

Korcagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Kafana Premijera i „Jukebox banda“ takođe imaju zanimljiv repertoar koji svakog petka puni gostima ovu kafanu. Ljubitelji kafanskog provoda nikada ne zaobilaze mesta poput kafane Baš Baš Mali Balkan gde se uz muziku Zorana Matića – Kize i Aleksandra Stevića takođe veoma lepo provode do jutra. „Ona moja na vodi“ i orkestar „Četiri za groš“ spremaju kao i uvek odličnu atmosferu na vodi.

Ona moja na vodi

Fotografisano u Kafana Ona moja na vodi

Izbor je zaista veliki i konkurenciija među kafandžijama oštra, ali to goste prestonice ili Beograđane koji vole kafanski provod uopšte ne treba da brine jer svi oni imaju isti cilj da naprave što bolji provod za vas.

U našoj galeriji slika možete da pogledate o kakvom provodu je reč i izaberete pravo mesto za vas.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Rezervišite svoje mesto na vreme i uživajte u najlepšim noćima na Balkanu. Svoje rezervacije možete izvršiti vrlo jednostavno, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com