• Kneza Miloša 7-9
    Beograd, Savski venac
  • 22:00h - 06:00h
  • House / R'n'B / Pop / Folk
  • 150 Ljudi

Program striptiz bara

UTORAK 18. Jun
Striptease Night

SREDA 19. Jun
Striptease Night

ČETVRTAK 20. Jun
Striptease Night

PETAK 21. Jun
Striptease Night

SUBOTA 22. Jun
Striptease Night

NEDELJA 23. Jun
Striptease Night

PONEDELJAK 24. Jun
Striptease Night

Enterijer

Striptiz klub Black Rose VIP predstavlja najpoznatiji i najekskluzivniji striptiz noćni klub u Beogradu. Striptiz klub Black Rose nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji, u samom centru Beograda, na adresi Kneza Miloša 7-9.

Striptiz klub Black Rose VIP otvoren je svakog dana od 22h pa do 6 sati iza ponoći, za vaše lude i nezaboravne noćni. Vlasnica striptiz kluba Black Rose je Branka Milijančević, odnosno Branka Black Rose, srpska kraljica striptiza koja je u svet igranja ušla 1999. godine.

U striptiz klubu Black Rose VIP, uživaćete uz najlepše striptiz igračice koje će vas svojim plesom i lepotom osvojiti. Njihov šarm, gracioznost, lepota i vreli striptiz će vam svakako ulepšati veče. Gosti striptiz kluba Black Rose VIP uživaju u intimnoj atmosferi sa puno pozitivne energije. Igračice su veoma profesionalne, i veoma lako mogu osetiti šta vam prija i rasplamsati vašu strast i užitak do vrhunskih razmera.

Pored standardnog ženskog striptiza uz atraktivne i zavodljive igračice, na menijiju striptiz kluba Black Rose VIP je i fantastični muški striptiz po porudžbini. Striptiz klub Black Rose VIP upravo je prvi striptiz klub za dame, koje su smele i rado bi promenile svoje rutinske izlaske. Ovo je najbolje mesto u gradu na kome možete uživati u striptizu do gole kože, uz go-go i vrele dens igračice, trbušni ples i još mnogo toga. U našem klubu vas očekuju žive svirke, kao i nastupi DJ-eva.

Takođe, valja pomenuti da su u Black Rose VIP striptiz klubu cene pića veoma povoljne i prilagođene svačijem džepu, kao i da sve one koji budu ukazali poverenje ovom klubu očekuju mnoga iznenađenja.

Pored striptiza, postoje i privatni plesovi za zainteresovane, u posebnim prostorijama, kao i mogućnost da se pošalje striper ili striptizeta na željenu lokaciju, ukoliko su u pitanju klubovi, splavovi, kafane, odnosno javna mesta. Za razliku od stripera, striptizete se ne šalju na privatne adrese. U striptiz klubu Black Rose VIP moguće je organizovati i vrelu proslavu devojačke ili momačke večeri. Što se rezervacija tiče, vaš omiljeni portal za noćni život prestonice je tu za vas. Vaše rezervacije nisu fiksne, već ih možete napraviti za bilo koje željeno vreme i potpuno su besplatne za svaki dan.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Striptiz Klub Black Rose VIP

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti