• Kneza Miloša 7-9
    Beograd, Savski venac
  • 22:00h - 06:00h
  • House / R'n'B / Pop / Folk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Striptiz klub Black Rose VIP (Blek Rouz) predstavlja najpoznatiji i najekskluzivniji striptiz noćni klub u Beogradu. Striptiz klub Black Rose nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji, u samom centru Beograda, na adresi Kneza Miloša 7-9.

Igračice u striptiz klubu Black Rose

Black Rose VIP Beograd - rezervacije online brzo i lako

Kapacitet striptiz kluba Black Rose VIP je 150 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj klub rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali do kasno u noć. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Black Rose klubu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Plavuša u striptiz klubu Black Rose

Zašto izaći u Black Rose klub

U striptiz klubu Black Rose VIP, uživaćete uz najlepše striptiz igračice koje će vas svojim plesom i lepotom osvojiti. Njihov šarm, gracioznost, lepota i vreli striptiz će vam svakako ulepšati veče. Gosti striptiz kluba Black Rose VIP uživaju u intimnoj atmosferi sa puno pozitivne energije. Igračice su veoma profesionalne, i veoma lako mogu osetiti šta vam prija i rasplamsati vašu strast i užitak do vrhunskih razmera.

Takođe, valja pomenuti da su u Black Rose VIP striptiz klubu cene pića veoma povoljne i prilagođene svačijem džepu, kao i da sve one koji budu ukazali poverenje ovom klubu očekuju mnoga iznenađenja. Popularna srpska striptizeta Branka Blek Rouz (Branka Black Rose) potrudila se da celokupni enterijer i doživljaj u klubu budu na svetskom nivou

Opis popularnog Black Rose striptiz kluba

Pored standardnog ženskog striptiza uz atraktivne i zavodljive igračice, na menijiju striptiz kluba Black Rose VIP je i fantastični muški striptiz po porudžbini. Striptiz klub Black Rose VIP upravo je prvi striptiz klub za dame, koje su smele i rado bi promenile svoje rutinske izlaske.

Ovo je najbolje mesto u gradu na kome možete uživati u striptizu do gole kože, uz go-go i vrele dens igračice, trbušni ples i još mnogo toga. U našem klubu vas očekuju žive svirke, kao i nastupi DJ-eva. Muzika koja se najčešće pušta u ovom klubu je house, r’n’b, pop i folk.

Igračica na podijumu u striptiz klubu Black Rose

Ko izlazi u Black Rose VIP striptiz klub?

U ovaj striptiz klub dolaze svi oni zaljubljenici u dobar noćni provod i vrelu atmosferu. Black Rose klub u intimnom ambijentu svim svojim posetiocima nudi vrhunski užitak, a ljudi koji posećuju ovo mesto znaju da cene vrhunske performanse i lepotu ženskog, ali i muškog tela. Ovde se okupljaju svi oni koji žele da uživaju u erotičnom plesu, koji zavodi, inspiriše i budi maštu.

Pored striptiza, postoje i privatni plesovi za zainteresovane, u posebnim prostorijama, kao i mogućnost da se pošalje striper ili striptizeta na željenu lokaciju, ukoliko su u pitanju klubovi, splavovi, kafane, odnosno javna mesta. Za razliku od stripera, striptizete se ne šalju na privatne adrese.

U striptiz klubu Black Rose VIP moguće je organizovati i vrelu proslavu devojačke ili momačke večeri, pa tako ovde redovno dolaze i buduće mlade ili mladoženje sa svojim prijateljima kako bi se opustili i dodatno zabavili pred tako značajan dan u njihovim životima.

Devojka u bikiniju igra oko šipke

Black Rose Beograd - lokacija popularnog striptiz kluba

Black Rose VIP klub nalazi se u samom centru Beograda, na adresi Kneza Miloša 7-9. Ovo je veoma atraktivna lokacija, pa samim tim i ne čudi što je klub izuzetno popularan i što svako veče privlači veliku pažnju zainteresovanih posetilaca i ljubitelja striptiza.

Parking u blizini kluba

Za sve one koji planiraju da u ovaj striptiz klub dođu sopstvenim automobilom, važno je napomenuti da klub nema svoj privatni parking. Ipak, ispred samog kluba postoji parking u ulici, pa oni koji požure i na vreme dođu imaju priliku da ugrabe slobodno mesto.

Imajući u vidu kakav je provod u Blek Rouz striptiz klubu, kao i da se u odličnoj atmosferi služe vrhunska pića, možda bi bilo pametnije da svoj automobil ostavite u garaži, a u provod krenete alternativnim vidom prevoza.

Devojka igra u striptiz klubu

Radno vreme striptiz kluba Blek Rouz

Striptiz klub Black Rose VIP otvoren je svakog dana od 22h pa do 6 sati iza ponoći, za vaše lude i nezaboravne noćni. Vlasnica striptiz kluba Black Rose je Branka Milijančević, odnosno Branka Blek Rouz (Branka Black Rose), srpska kraljica striptiza koja je u svet igranja ušla 1999. godine.

Što se rezervacija za striptiz klubove tiče, vaš omiljeni portal za noćni život prestonice je tu za vas. Vaše rezervacije nisu fiksne, već ih možete napraviti za bilo koje željeno vreme i potpuno su besplatne za svaki dan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Black Rose VIP striptiz klub
Average rating:  
 1 reviews
 by Martina on Black Rose VIP striptiz klub

Svaka cast Branki, odradila je pravi posao


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Black Rose VIP striptiz klub

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti