• Trg Republike 5
  • 22:00h - 05:00h (vikendom do 06:00h)
  • House / RnB / Pop
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Striptiz klub Romansa 1, nalazi se u ulici Trg Republike broj 5, u samom srcu Beograda. Svakog dana od 22.00h pa do ranih jutranjih časova, imate odlične šanse da provedete nezaboravne trenutke u klubu najgracioznijih, najšarmantnijih, najromantičnijih, seksi i zaista jedinstvenih igračica striptiza.

U striptiz klubu Romansa 1, osetićete pažnju i brigu njihovog osoblja i uživati u erotskom plesu, koji će vas definitivno naterati da zaboravite na sve brige. Romansa je jedan od najekskluzivnijih i najprijatnijih striptiz klubova na ovim prostorima.

Ukoliko želite da se opustite, da vas niko ne uznemirava, ili jednostavno da imate nezaboravno veče, elitni striptiz klub Romansa 1 je pravo mesto za vas. Bilo da slavite svoj rođendan, momačko ili devojačko veče, ili imate neki drugi povod za slavlje.

Pri prvom dolasku, uz omiljeno društvo, dobro piće, prijatnu atmosferu, sjajnu muziku i još sjajnije striptizete, definitivno ćete se zaljubiti u Romansu 1. Striptiz igračice kluba, dočekuju i zabavljaju sve goste vrhunskim i atraktivnim plesom uz nezaobilaznu šipku na centralnom podijumu kluba. One senzualno i erotski, moderno i umetnički igraju samo za vas i priređuju vam fenomenalnu, opuštajuću i intimnu atmosferu.

U striptiz klubu Romansa 1, puna pažnja se posvećuje pravim vrednostima dobrog užitka. Sve devojke kluba su lepe, prijatne, poželjne, druželjubive, a iznad svega profesionalne igračice. Cilj Romansa kluba nije da angažuje veliki broj striptizeta, već da angažuje kvalitetne igračice koje će se profesionalno posvetiti svom poslu, odnosno vama. Svaka od njih je čarobnica koja ima pravu magiju za vaše dobro raspoloženje, i na kraju svog performansa ne nosi ništa više od osmeha, a to je, priznaćete, sasvim dovoljno.

Uvek nasmejane i vesele, igračice će vam praviti društvo tokom večeri, ćaskati sa vama potpuno neobavezno o temama koje vi izaberete, igrati samo za vas, ukoliko vi to želite… Izazovno obučene ili potpuno prirodne, veoma šarmantne, prave dame, popraviće vam raspoloženje, ulepšati zabavu, obasipaće vas pažnjom dobre domaćice i brinuće da vam boravak u Romansi 1, ostane nezaboravna uspomena. Vaše je da dođete, a klubu Romansa 1 sve ostalo.

Jednostavno, striptiz klub Romansa 1 je šifra za ispunjenje svih vaših skrivenih fantazija.

Zato, ako ste u Beogradu i poželite da se otarasite tereta svakodnevnice, uđite u jedinstveni svet ove Romanse i pripremite se za putovanje u zemlju vaših tajnih fantazija, punu spektakularnog užitka i zabave.

Dok vas fantazija osvaja, vaše želje ispunjava Romansa 1.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Striptiz Klub Romansa 1
Average rating:  
 1 reviews
 by Stefan

Odlicno mesto!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Striptiz Klub Romansa 1

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti