• Skadarska 40
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 05:00h (vikendom do 06:00h)
  • House / RnB / Pop
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Striptiz klub Romansa predstavlja jedinstveno mesto za vaše uživanje u prestonici. Nalazi se u ulici Skadarska 40, u samom srcu Beograda. Svakog dana od 22.00h pa do ranih jutranjih časova, imate odlične šanse da provedete nezaboravne trenutke u klubu najgracioznijih, najšarmantnijih, najromantičnijih, seksi i zaista jedinstvenih igračica striptiza.

Romansa stiptiz klub rezervacije

Striptiz klub Romansa je kapaciteta 100 ljudi, što uopšte nije malo kada se u obzir uzme da se radi o jednom striptiz klubu. Sa tim kapacitetom je zapravo najveći stiptiz klub u Beogradu. Ali bez obzira na to, zbog velike popularnosti koju uživa među pobornicima striptiza i ovakvog vida provoda, rezervacije su obavezne i na vreme ih treba izvršiti. Zahvaljujući našem korisničkom call centru, koji vam stoji na raspolaganju, to jednostavno i brzo možete završiti pozivom ili slanjem poruke na jedan od dva dobro poznata broja telefona: +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33, kao i online.

Za Romansa striptiz klub Beograd Noću je pripremio i rezervisanje putam aplikacije koja se bavi promocijom noćnog života u prestonici. Aplikacija je dostupna i za iOS i za Android, a ovakav način rezervisanja vam omogućava razne pogodnosti kroz unovčavanje poena koje ste sakupili korišćenjem aplikacije.

Zašto izaći u Romansu?

U striptiz klubu Romansa, osetićete pažnju i brigu njihovog osoblja i uživati u erotskom plesu, koji će vas definitivno naterati da zaboravite na sve brige. Romansa je jedan od najekskluzivnijih i najprijatnijih striptiz klubova na ovim prostorima. Ukoliko želite da se opustite, da vas niko ne uznemirava, ili jednostavno da imate nezaboravno veče, elitni striptiz klub Romansa je pravo mesto za vas. Bilo da slavite svoj rođendan, momačko ili devojačko veče, ili imate neki drugi povod za slavlje.

Pri prvom dolasku, uz omiljeno društvo, dobro piće, prijatnu atmosferu, sjajnu muziku i još sjajnije striptizete, definitivno ćete se zaljubiti u Romansu. Striptiz igračice kluba, dočekuju i zabavljaju sve goste vrhunskim i atraktivnim plesom uz nezaobilaznu šipku na centralnom podijumu kluba. One senzualno i erotski, moderno i umetnički igraju samo za vas i priređuju vam fenomenalnu, opuštajuću i intimnu atmosferu.

Romantika, strast i erotika

U striptiz klubu Romansa, puna pažnja se posvećuje pravim vrednostima dobrog užitka. Sve devojke kluba su lepe, prijatne, poželjne, druželjubive, a iznad svega profesionalne igračice. Cilj Romansa kluba nije da angažuje veliki broj striptizeta, već da angažuje kvalitetne igračice koje će se profesionalno posvetiti svom poslu, odnosno vama. Svaka od njih je čarobnica koja ima pravu magiju za vaše dobro raspoloženje, i na kraju svog performansa ne nosi ništa više od osmeha, a to je, priznaćete, sasvim dovoljno.

Uvek nasmejane i vesele, igračice će vam praviti društvo tokom večeri, ćaskati sa vama potpuno neobavezno o temama koje vi izaberete, igrati samo za vas, ukoliko vi to želite… Izazovno obučene ili potpuno prirodne, veoma šarmantne, prave dame, popraviće vam raspoloženje, ulepšati zabavu, obasipaće vas pažnjom dobre domaćice i brinuće da vam boravak u Romansi, ostane nezaboravna uspomena. Vaše je da dođete, a klubu Romansa sve ostalo.

Jednostavno, striptiz klub Romansa je šifra za ispunjenje svih vaših skrivenih fantazija. Zato, ako ste u Beogradu i poželite da se otarasite tereta svakodnevnice, uđite u jedinstveni svet ove Romanse i pripremite se za putovanje u zemlju vaših tajnih fantazija, punu spektakularnog užitka i zabave. Dok vas fantazija osvaja, vaše želje ispunjava Romansa.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Striptiz Klub Romansa 1
Average rating:  
 1 reviews
 by Stefan

Odlicno mesto!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Striptiz Klub Romansa

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti