Kolumne, Razno, vesti

Top 10 grudi koje viđamo u gradu.

Neki ih nazivaju, naprednim devojkama. Neki prsatim, ako je verovati narodnim umotvorinama devojke sa velikim grudima imaju dušu. Opevane u pesmama, ovekovečene u mnogim umetničkim delima. Muškarci jednostavno obožavaju da vide velike grudi, a da se ne lažemo i devojke vrlo često bace pogled na duboki dekolte neke druge devojke. Mi smo pošli u "lov" po noćnim klubovima i evo šta smo u moru malih, velikih, čvrstih i manje čvrstih, pravih ili lažnih grudi odabrali za vas.

1. Savršene bliznakinje

Ako ćemo po narodnom verovanju, ovde imamo posla sa poprilično velikom dušom. U konsultaciji sa intelektualnom elitom moglo bi se reći da je ova kandidatkinja po prilično načitana. Antropolozi kažu da ovakav primerak savršenih bliznakinja deluje opojno na muški mozak, a mi da je ovo naš predlog broj jedan, ostalo prepuštamo vašem sudu.

Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

 2. Putanja malog mrava

Ako ćemo po taktovima čuvene pesme "Mali mrav, mali mrav u njedrima nesto", na ovoj putanji u koju se devojka zagledala malo ko ne bi želeo da zameni majušnog mrava. Kao prvo vizuelno je veoma privlačno, ako ćemo po raznim teoretisanjima podudara se i sa onima o plodnosti, kao i sa onima o seksualnom  privlačenju, bila bi dobra i za filmsku i za književnu i za pozorišnu umetnost, pa zašto ne i kao naš "klupski" predlog broj dva.

Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

3. Znanje kipi na sve strane

Ova devojka je možda zavšila dva fakulteta, možda govori osam jezika. Veoma je uspešna u svom poslu i uskoro će verovatno postati doktor nauka. Voli jazz, redovno posećuje pozorište, najviše voli da gleda balet, a omiljena knjiga joj je "Kad je sunce bilo Bog" Zenona Kosidovskog. Sve je ovo možda i istina, ali grudi ima za medalju i tu ruku na srce nema šta da se zameri.

SOKACE

Fotografisano u Kafana Sokače

4. Ima slike nema tona

Za sve one koji večito nalaze neke zamerke, ovaj predlog bi mogao da bude idealno rešenje. Što nema plava, ima crna, što ne ume crna, ume plava. Na oko deluje vrlo lepo. Sa svim teorijima anatomije se podudaraju, ako jedan par podbaci tu je drugi da poboljša utisak u svakom slučaju, svaka je priča suvišna slika govori više od hiljadu reči... Pitamo se da li posle ovakvog prizora i čujete reči...

CINEMA

Fotografisano u Klub Cinema

5. Sexy bibliotekarka

Još je čuveni Perica u filmu "Varljivo leto" zbog lepe bibliotekarke šatro čitao knjige iz marksizma. Kod ove naše bibliotekarke, stalno bi se doštampavale članske karte, a Hegelova dijalektika bi postala neverovatno zanimljivo štivo. Još kad bi svaki put na posao dolazila u sličnom izdanju, počeo bi da obožava knjige i onaj ko u biblioteku nikada nije kročio...

KO TO TAMO PEVA

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

6. Nadarena asistentkinja

Drži vežbe koje se ne propuštaju. Toliki je zanimljivo na tim predavnjima, da ima i onih koji sede na stepeništu, kao i onih koji stoje, sve za nauku. Knjige koje predlaže kao dodatnu literaturu za ispit su fenomenalne i svi znaju napamet i od reči do reči šta je na kom predavnju rekla, a vi razmislite zašto?!

Ministar

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

7. Najbolja drugrica

Zajedno ste se igrali u pesku. Pevali ste čak zajedno i u Kolibrima, kad se prvi put zaljubila požalila se naravno tebi, svom najboljem drugu. Znaš i šta voli i šta ne voli, roditelji su vam išli zajedno i na letovanja i na zimovanja, prve boginje, mala matura...  i tako, kakva patetična priča, ona, vlasnica ovih prelepih grudi bi uvek bila sa nekim drugim... ha, ha... kako da ne!

SISE 2

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

8. Keva ortaka moga

U ovakvoj situaciji je bila većina muškaraca, bar jednom. To otprilike izgleda ovako. Imate ortaka koji ima brutalno zgodnu kevu, savršeno građenu, uvek izazovno obučenu. I kad god dođete kod svog ortaka, ona baš ima nešto da poradi u sobi u kojoj sedite vas dvojica. I dok vi "balite", maštate, šta god, ona se pravi da vas ne primećuje, a vi sa setom pamtite njen dekolte do pupka...

KABARE

Fotografisano u Klub Kabare 13

9. Gleda, a ne da

I dok svi očekuju da napišemo koještarije, o tome kako je u pitanju možda fatalna zavodnica, za kojom luduje ceo grad, a ona sve vrti oko malog prsta, držeći se čvrsto one stare "Daću, daću, daću nego šta ću, ali mi je ipak stalo da te mučim malo", mi bi više voleli da čujemo šta vi mislite o ovom predlogu?!

acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

10. Šlag na tortu

Najbolje uvek dolazi na kraju, to ni ovom prilikom neće izostati. Izbor će pasti na onu koja je najduhovtija, najpametnija, najlukavija, možda i najbogatija, zavisi ko šta traži, a kad se zaćorite dragi naši jaki momci, uopšte vam neće biti važna veličina njenih grudi!

ONA MOJA

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Drage naše dame, koje se slučajno ili namerno pronalazite u ovom tekstu, treba da imate u vidu da je svaka veza sa stvarnim likovima sasvim slučajna! Nijedan opis se ne odnosi na devojke sa slika!

U međuvremenu odaberite mesto za izlazak i zabavu po svom guštu, opustite se  i uživajte maksimalno, a mi ćemo se i dalje truditi da vas informišemo i zabavimo našim tekstovima.

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com