Bombo-Džej, Industrija Bar, Kod Ministra, Konoba Akustik, Novi Bitefartcafe, Ona Moja, Parlament, Premijera, Stara Pesma, Stefan Braun, Štikla i Burence, vesti

Braćo i sestre, pokažimo se na delu.

Sad je pravi trenutak. Vaša omiljena mesta za izlazak nastavljaju da daju svoj doprinos ugroženom stanovništvu u poplavljenim područjima. I vi dođite na ove humanitarne žurke i dajte svoj doprinos, onima kojima je to sad najpotrebnije.

Kafana Ona MOja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

U klubu Bombo Džej,  klubu Bitef Art Cafe, bar Etna Bar, kafani Premijera, kafani Štikla i Burence, kafani Konoba Akustik, klubu Carski Lov, kafani Comrpomise Club sinoć je održana humanitarno veče gde su se prikupljali prilozi za ugroženo stanovništvo u poplavama. Humanitarne žurke su bile i u klubu Parlament i u baru Industrija Bar. I Kafana Stara Pesma  nastavlja sa akcijom  prikupljanja pomoći za najugroženije, dođite i vi večeras, jer vaše malo ljudima u potopljenim područjima, značiće mnogo.

INDUSTRIJA

Fotografisano u Bar Industrija Bar

U kafani Ona Moja biće postavljena kutija u koju će se ubacivati  dobrovoljni prilozi za pomoć ugroženima, a ceo iznos će biti uplaćen na žiro račun za humanitarne svrhe! Ovoj akciji se priključuju i  kafana Dionis, gde za vas večeras nastupa Peca bend, kafana Kod Ministra  gde nastupaju Marija Galić i Tabu bend i kafana Naš Boem. Humanitarne žurke  od ponedeljka će biti i u klubu Stefan Braun. Dođite, sad je trenutak da budemo složni pomognemo!

BOMBO DYEJ

Fotografisano u Klub Bombo-Džej Klub

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com