Najbolje kafane, vesti

Kafane na Balkanu.

Najbolji kafanski provod na Balkanu održava se upravo u centru noćnog života, u Beogradu. Prestonica večeras nudi bogat kafanski program,a sajt beogradnocu.com vam preporučuje devet kafana u kojima večeras možete da doživite zaista fantastičan provod.

Ukoliko volite tamburaše, predlažemo vam da posetite kafane Korčagin, Limun Žut, Hodač ili splav Amsterdam koji se tokom vikenda pretvara u odličnu kafanu. Ove kafane nalaze se u blizini Vukovog spomenika, a ukoliko živite sa druge strane mosta, tačnije na Novom Beogradu ili u Zemunu, onda vam predlažemo vama bliži splav Amsterdam.

Kucerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Teodora Toković večeras peva za goste kafane Baš Baš Mali Balkan koja se nalazi u centru Beograda, u Savskoj ulici nesaleko od Palate pravde. Takmičarka "Zvezde Granda", Teodora garantuje dobar provod koji su zavolele i njene kolege sa estrade pa se veoma često upravo u ovoj godini kafani možete provoditi uz zvezde sa domaće estradne scene.

Sledeća kafana koju vam preporučujemo je kafana Premijera koja se nalazi u srcu Vračara, na Crvenom Krstu. Ovde večeras peva Arcus bend i DJ Srba. Nedaleko od kafane Premijera, nalazi se kafana Mala Maca gde večeras možete da uživate uz zvuk dve gitare i muziku Ex-yu roka, kao i starogradsku muziku.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Ona moja na vodi

Fotografisano u Kafana Ona moja na vodi

Za one koji su malo više "fensi" preporučujemo Fensi kafanu gde peva popularni duo Neša i Sanela. Ne propustite ni Apollo bend koji možete da slušate u kafani Kućerak. Tu je i kafana Ona moja na vodi gde vas čeka bend " Lako Ćemo".

Uživajte u najboljem kafanskom provodu i rezervišete svoje mesto na vreme. To možete da učinite Online ili putem našeg Call Centra 063 33 33 44.

Sajt beogradnocu.com je zabeležio atmosferu proteklih nekoliko nedelja u najboljim kafanama u Beogradu pa predlažemo vam da pogledate fotografije u našoj galeriji slika i izabereze ono mesto koje vam najviše odgovara.

 

beogradnocu.com