• Balkanska 18
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 05:00h (vikendom do 06:00h)
  • House / RnB / Pop
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Striptiz klub Romansa  predstavlja jedinstveno mesto za vaše uživanje u prestonici. Nalazi se na adresi Balkanska broj 18, i otvoren je u periodu od 22:00h, pa sve do pet sati iza ponoći, i to svih sedam dana u nedelji. Vikendom striptiz klub Romansa 2 radi do 06:00h ujutru, a petkom i subotom vas očekuju Special Striptease noći. Ono što vas u ovom izuzetnom striptiz klubu očekuje jeste vrhunska usluga u svakom smislu. Striptiz klub Romansa vodi računa o svakom detalju koji utiče na vaš provod. Kada posetite ovo izvanredno mesto biće vam jasno šta znači potpuno erotsko zadovoljstvo. Devojke koje će vas zabavljati su prijatne, šarmantne i veliki su profesionalci u svom poslu, koji obavljaju s ljubavlju. Igračice striptiz kluba Romansa zavešće vas već pri prvom pogledu. Ono po čemu se one izdvajaju jeste to što vrlo lako mogu prepoznati šta je ono što vama prija. Bilo da je u pitanju sasvim obično veče, proslava momačke večeri ili rođendansko iznenađenje, striptiz klub Romansa je uvek pravi izbor. I kada želite da oraspoložite sebe, i kada želite da uveselite druge, ovo je lokal sa kojim jednostavno ne možete pogrešiti.

Muzika u striptiz klubu Romansa pretežno je žanrovski usmerena na House, RnB i Pop, ali je ona svakako u drugom planu. Tokom čitave večeri sva vaša pažnja biće usmerena na prelepe igračice, koje će vas maksimalno oduševiti. Striptiz klub Romansa garantovano će vas ostaviti bez daha i pokazati vam potpuno novu dimenziju senzacionalnog zavođenja.

Striptiz klub Romansa kapaciteta je 70 ljudi, tako da je mesto idealno za sve one koji su ljubitelji intimnijeg druženja, sa malim brojem ljudi. Ono što je sigurno, svaku noć koju provedete ovde biće za pamćenje. Ukoliko ste spremni da otkrijete svoje najskrivenije erotske želje, ovo je pravo mesto za vas. Ne čekajte više ni sekund. Priuštite sebi spektakularno zadovoljstvo.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Striptiz Klub Romansa
Average rating:  
 1 reviews
 by Zoki

Extra


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Striptiz Klub Romansa

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti