Barovi, Beograd, Najbolje kafane, Splavovi, vesti

Šta propuštaju oni koji su na moru.

Oni koji se provode van Beograda, sunčaju na ekskluzivnim plažama i piju koktele u društvu stranaca, ipak propuštaju dosta toga! Beograd kao imperativ evropskog noćnog provoda, i ovog utorka nudi vam mnogo mesta i načina za uživanje.

U utorak 13. avgusta na popularnom prestoničkom splavu Blaywatch, moći ćete da uživate u muzici fenomenalnih izvođača. Svoj nastup održaće atraktivna Mia Borisavljević, koja će ovog utorka scenu deliti sa takođe popularnim Nebojšom Vojvodićem. Kada su ova dva pevača u pitanju, dobar provod ne može izostati!

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Provod je zagarantovan i na splavu Jimmy's, jer tamo nastupa sve traženiji pevač, Adil. Gosti novootvorenog splava moći će da se provode uz laganu melodiju Adilovih balada, ali biće mesta i za brži ritam. U svakom slučaju, pravo mesto da izvedete vašu lepšu polovinu na jedno romantično veče.

Bogatu ponudu beogradskog noćnog provoda upotpunjuje i klub Sunset gde ovog utorka nastupa Koktel bend. Pored autorskih numera, kao što su “Pijem vino”, “Od sumraka do svitanja”, “Grli ljubi me” moći ćete da uživate i u obradama velikih hitova naše muzičke scene, u specifičnom izvođenju Koktel benda.

Korcagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Međutim, ukoliko ste drugačijeg muzičkog ukusa, pravi izbor za vas jesu kafane. Kafana Korčagin ovog utorka vam nudi ex-yu rok uz dve gitare, kao i starogradsku muziku, dok u kafani Limun Žut možete iskusiti pravo boemsko veče uz ozvučene tamburaše.

Za one koji ipak odluče da ovaj utorak provedu uz DJ zvuke, izbor je takođe veliki. DJ žurke održavaju se na nekoliko lokacija u gradu, kao što su: bar Bašta kod Juge, bar Hot Mess, zatim sve popularniji Pevac, i bar Biber Lounge. U baru Opidum Old očekuje vas provod iznenađenja, dok na splavu Freestyler za Dj pultom stoji Dj Playa i zabavlja vas na fenomenalnoj I love 90's žurci. U klubu Time Out, kao i svakog utorka, standardno dobra atmosfera uz RnB Sfufflin.

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Ni ljubitelji hip-hop muzike neće ostati uskraćeni za dobar provod. Splav Povetarac idealno je mesto za one koji poštuju takav zvuk. Sa vama je Wild 4 the Night niko drugi do Bdata Džutima i prijatelja. Oni su već uigrana ekipa, tako da su dobra atmosfera i pozitivne vibracije u vazduhu neizbežni.

Za vaše snalaženje u burnom beogradskom noćnom životu, tu je beogradnocu.com. U našoj galeriji možete pogledati kako izgleda provod na ovim mestima, a rezervacije za sva pomenuta dešavanja možete izvršiti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com