Najbolje kafane, Razno, vesti

Izaberi svoju omiljenu kafanu na beogradnocu.com.

Vaš omiljeni portal beogradnocu.com vam omogućava da na jednom mestu dobijete uvek aktuelne informacije. Mi vas obaveštavamo o programu svih kafana u gradu, odnosno najpopularnijih i najposećenijih kafana koje naš Beograd sa ponosom nudi.

Preko vašeg omiljenog portala, možete uvek uredno rezervisati vaše mesto, barski sto, separe, šta god poželite, jednim klikom Online, ili pozivom na naš korisnički Call Centar 063 33 33 44 i dodatni broj koji je od skoro u upotrebi - 063 34 34 33. Mi smo jednostavno uvek dostupni i na raspolaganju i činimo sve kako bi vam bilo što jednostavnije da iskusite spektakularan provod koji nudi bogata beogradska ponuda.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Kafane od 00:24h

Na beogradnocu.com imate najveći izbor kafana u gradu.  Popularne kafane sa programom tokom čitave radne nedelje su: Jazbina u Bulevaru Kralja Aleksandra, Dionis na Zvezdari, Konoba Akustik na Dorćolu, kafana Hodač koja je nedeleko od Vukovog spomenika, kafana Lepeza u Perperu u Omladinskih Brigada18, a i mnoge druge.

Najbolja klopa u gradu

Naravno, ne možemo zaobići ni boemska utočišta sa najboljom klopom u gradu koje pored sjajnog muzičkog repertoara brinu i o vašem apetitu.

U kafani Konoba Akustik uživaćete u nacionalnim jelima koje za vas pripremaju vrhunski majstori. Raznovrstan meni po veoma pristupačnim i simboličnim cenama i sjajna muzika, osvojiće vas na prvi pogled, prvo probanje i prvo slušanje.

Kafana Štikla i Burence na Vračaru, izvanredno je mesto ukoliko u toku dana želite da uživate u vrhunskim specijalitetima domaće kuhinje, koji se u kafani Štikla i Burence prave sa mnogo ljubavlju. Takođe, u ponudi ove kafane je i izvrsni Finger Food, idealan za noćne provode!

Neka neverovatni ukusi inspirišu sva vaša čula i u kafani Pivnica Ispod Mosta. Njihova klopa ima da zadovolji i nadmaši sva vaša gurmanska očekivanja.

Ovo je idealno mesto za sve hedoniste i u njihovoj hrani se uživa u pravo smislu te reči. Ovde ćete probati pileća krilca i rebarca u medu, butkice, burgere, kobasice i sve to uz najukusnije pivo na svetu. Muzički program je raj za uši, pa da ne dužimo više, već pravac u ovaj Raj ispod mosta.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Kafana Premijera na Vračaru poseduje jedan deo sa muzikom, i deo koji predstavlja restoranski deo u kome preko celog dana, kao i uveče, možete uživati u vrhunskim specijalitetima domaće kuhinje po veoma pristupačnim cenama. Znači, ako volite pravu kafanu gde je uvek prisutna živa muzika, popularne cene pića, kao i sjajan enterijer, a pritom da ima dobro i da se zamezi i pojede, onda sa kafanom Premijera nikako ne možete pogrešiti!

A koja je vaša omiljena muzika?

Kafane sa pop rock svirkama, starogradskom i exYU rok muzikom su: kafana Mala Maca, Korčagin, Tri Kuma Debela i druge. One u kojima preovladavaju i drže glavnu reč tamburaši su: kafana SevdahLimun Žut, kafana Ko To Tamo Peva!?

Ubedljivo je najveći broj kafana u kojima nastupaju bendovi i poznati pevači, a one su: kafana Ona Moja, Stara Pesma, kafana Ona u Zemunu, Složna Braća, kafana Kućerak, kafana Fenjer, Staro Drvce, Štikla i Burence, kafana Sokače, Fensi Kafana, Pivnica Ispod Mosta, Naša Priča, Malo Bi’ Te Tako, Mala Moja, Lepeza u Perperu, kafana Kod Ministra

kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Mi radimo za vas

Aktuelne vesti, poznati gosti, najlepše fotografije devojaka i momaka, intervjui sa slavnima, najbolje kolumne… Sve to i mnogo više možete pročitati na našem portalu beogradnocu.com i na taj način naći svoje idealno mesto za provod. Mi smo tu da vam ponudimo mesta kakva priželjkujete i muzički repertoar koji želite da čujete.

Vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice je prva profesinalna ekipa na našim prostorima, i mi ćemo učiniti da, ukoliko rezervišete kod nas, osetite šta znači pravi noćni provod u pravom smislu te reči!

Mi ćemo vam rezervisati mesto, uslikati vas na istom, i na kraju objaviti sjajnu vest vašeg izlaska! Pratite nas i dalje! Obećavamo vam još mnogo dobrih vesti, akcija, informacija i zanimljivih tekstova o najboljim provodima u našem glavnom gradu!

 

beogradnocu.com