Aktuelno // 20. Avgust 2017.

Kafane u Beogradu

Kafane su zaštitni znak Beograda, jedna od najvećh turističkih atrakcija glavnog grada, i pravo bogatstvo njegovih stanovnika. A ovo je pravo mesto za sve ljubitelje kafanskog života.

Odaberite najbolji provod za sebe. Beogradske kafane nude za svakoga po nešto. Tu su i splavovi i etnokafane, klubovi i restorani, kafane sa narodnom, starogradskom muzikom, ali i one koje će vas oduševiti svojom živom svirkom novih hitova. Tu je i najbolje društvo, hrana, piće, izazov, neponovljiva atmosfera.

Kafana u Beogradu ima na svakom koraku. Za nezaboravno veče u onim najboljim ipak se treba malo potruditi. Ali vi ste na pravom mestu. Izaberite svoju omiljenu kafanu i vaša rezervacija će vas čekati na stolu u izabranoj noći. Rezervišite online ili telefonom i dobar provod može da počne.

Šta vas tačno zanima? Hoćete da pronađete kafanu do koje možete stići pešaka, ili kafanu koja je malo dalje od gradskog jezgra. Najbolja stvar je što kafana u Beogradu zaista ima na svakom koraku. Još bolja je da smo ih mi okupili za vas na jednom mestu. Vračar, Stari grad, Dorćol, Novi Beograd, Senjak, Zemun, Slavija, Zvezdara, Voždovac ili bilo koji drugi deo grada. Beogradnocu.com ih je pronašao, upoznao i sada ih vama predstavlja.

Lista kafana

instagram feed